Mest läst

Egen butler, två hus och lyxig pool – så här mycket kostar Blondinbellas familjesemester

Dela på Pinterest
Isabella "Blondinbella" Löwengrip har kämpat stenhårt för att klättra sig uppåt i karriären. Och vad följer med en bra karriär? Jo, en fet semester.

Entreprenören och bloggaren Isabella "Blondinbella" Löwengrip är just nu på lyxsemester med sin man Odd Spångberg och sina två barn, Gillis och Sally. Familjen befinner sig i Phuket, Thailand, och bor på hotellet The Slate – som minst sagt är ett maffigt lyxhotell.

Poolhäng! Det här är alltså vår egna pool som tillhör huset och där vi spenderat förmiddagen 💦

A post shared by Isabella Löwengrip (@isabellalowengrip) on


Familjen bodde på hotellet även förra året, men nu har de uppgraderat sig och gick från vanligt hotellrum till att hyra en egen villa (eller ja, två faktiskt).

"Det är två hus, sovrum i ena och vardagsrum samt behandlingsrum i andra. Det är 24 h service och vi kan äta alla måltider på plats om vi vill, rätt skönt om barnen inte orkar komma iväg samt frukost här", skriver hon på bloggen.

Så, vad kan det här kalaset kosta egentligen?

Enligt Booking kan du boka villan Blondinbella bor i för ca 75 000 kronor för 5 nätter. Och då ska vi inte glömma att flygresan inte är inräknad. På Ving däremot kan du hitta en resa till hotellet i fem nätter förr allt mellan 45 000 till 247 000 kronor, beroende på vilket rum du väljer och om du vill ha "gratis" mat på resan eller bara ha frukost – samt vilket flyg du väljer.

Blondinbella och familjens resa var nog av det dyrare slaget, då hon skriver på bloggen att familjen har sin personliga butler – en person som hjälper och ger familjen precis vad dem behöver – när som helst.

"Något som ingår när man bokar hotellets villor är att man har en person som server oss 24/7. Det är minst sagt lite annorlunda men barnen trivs redan med Teddy som han heter".


Men vi vet ju att det kan skilja priser från olika bolag och variera beroende på tidpunkten du bokade hotellet. Så, Blondinbellas familjeresa kan ha kostat allt mellan 50 000 till 250 000 kronor, alltså.

"Jag vet att kommentarerna nu ofta brukar bli negativa men jag har jobbat hårt för att kunna komma iväg såhär därför ska jag passa på att njuta med familjen", skriver hon.

Vi tycker Bella med familjen förtjänar resan, såklart. Kolla på bilderna nedan, riktigt lyxigt!

Badrum och terass.


En enskild villa med matsal och vardagsrum.


Eget massage-ställe och egen pool. Lyxigt? Ja!


Terass.


Villa med sovrum.


Det är inte första gången Blondinbella är på lyxsemester – läs här om hennes kritiserade lyxresa till Dubai.

Gilla Modette på Facebook!