Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Jag smakade på det nya blåa vinet, så nu slipper du göra det

Dela på Pinterest
KRÖNIKA: Modettes redaktör Lisa Olsson har testat det hypade blåa vinet som kommit till Sverige. Det här upptäckte hon.

Det finns mycket jag gör för att få till en bra bild på Instagram. Jag krånglar med belysningen, dekorerar med onaturliga detaljer som egentligen inte alls hör till i miljön och ibland låter jag även maten bli kall innan jag har fått till den där perfekta bilden.

Men det finns en sak som jag aldrig kommer göra, igen. Och det är att dricka blått vin.

För några veckor sedan kom beskedet som skulle frälsa våra allas Instagramflöden – blått vin kommer till Sverige. Som den likehuntern jag är knappade jag mig genast in på systembolagets hemsida för att beställa hem en flaska. Sagt och gjort, 8 dagar och en hundralapp senare var den min.

Eftersom jag inte hade några vinglas hemma (vilket är a och o för en like-vänlig bild) så fick jag göra en Instagramstory av smakprovningen. Det dröjde inte länge innan frågorna började trilla in, hur smakade det? Var det gott?

Men vet ni vad...

Det smakade kloak. Jag kunde inte ens förmå mig att dricka upp mitt glas. Visst, att allt ser bättre ut på Instagram är sen gammalt, men att verkligheten kunde smaka så bittert?

Nej, jag låter det fruktansvärt äckliga vinet bli en påminnelse om att även de mest lyxiga och härliga livsstilarna som visas upp på Instagram sällan är lika bra som i verkligheten.

Gilla Modette på Facebook!