Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Här är piercingen alla vill ha 2017 – den sitter fast för alltid

no title
Dela på Pinterest
Det är en ny trend som kommit till piercing-världen – och den är så otroligt snygg.

Älskar du piercingar, örhängen och... hjärtan? Ja, då är det här perfekt för dig. En ny trend inom piercingvärlden har nämligen dykt upp och den är helt magisk.

På Pinterest trendar nämligen bilden på hjärpiercingar, i örat – som inte går att ta av. Man löder alltså fast ett hjärta, runt örat.

Bloggaren Josefin Dahlberg är en som gjort piercingen hos Krista och enligt henne är det en kärlekspresent till sig själv.

– Jag älskar det! Så himla fint! Det är som en kärlekspresent till mig själv som håller hela livet. Och är en otroligt fin grej att ge till någon annan i present, säger hon till Modette.

Ear party ⚡️🌙💫🙌🏼 Bloggen är uppdaterad med mina nya favoritsmycken (länk i profilen)

A post shared by Josefin Dahlberg ⚡️ (@josefindahlberg.se) on

Att sätta sig själva hjärtat gör inte ont, om du redan har ett hål i örat det vill säga.

– Det känns ingenting eftersom jag sätter i det i ett hål jag redan har. Precis som ett vanligt örhänge. Och när hon löder ihop det känner man inget alls, säger hon.

Och det här med att man löder ihop hänget betyder alltså att den sitter kvar – för alltid. Men självklart kan man ångra sig om man vill.

– Om man ångrar sig är det ju bara klippa av det, inte värre än så, säger hon.

Hit kan ni vända er om ni vill göra en själva.


Gilla Modette på Facebook!