Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Kim Kardashian om tankarna under rånet i Paris: "Jag fick bestämma mig fort"

KUWTK
Dela på Pinterest
Under Fashion Week i Paris blev Kim Kardashian rånad på sitt hotell – nu öppnar hon upp sig och pratar om den hemska händelsen.

I oktober 2016 blev Kim Kardashian rånad på sitt hotell under Fashion Week i Paris – ett rån som skakade om hela kändisvärlden och fick Kim att försvinna helt från sociala medier.

Nu, några månader senare, har hon kommit tillbaka sakta men säkert och vi får reda på mer och mer om vad som egentligen hände på hotellrummet i oktober.

En ny trailer inför ett kommande avsnitt av familjens realityshow, Keeping up with the Kardashians, har nu släppts – och vi får höra Kim prata om känslorna under rånet för första gången.

– De frågade om pengar, och jag sa att jag inte hade några. Då drog de ut mig i hallen, ovanför trapporna. Det var då jag såg pistolen, säger hon i klippet.

Kim Kardashian berättar att hon hade en sekund på sig att bestämma sig vad hon skulle göra, men att hon inte hittade en väg ut.

– Jag hade en sekund på mig att göra ett snabbt beslut, jag tänkte att antingen springer jag ner för trapporna, men då riskerar jag att bli skjuten i ryggen. Eller om jag lyckas kanske inte hissen öppnas tid, eller om det skulle vara låst, säger hon.

Shoppingtips
GRL PWR
Dream big
Mom to be

Kim Kardashian gråter när hon pratar om det.

– Det fanns ingen väg ut, säger hon.

Kolla hela trailern nedanför.


Så här såg Kim Kardashian ut under Paris Fashion Week – bara några timmar innan rånet.

Gilla Modette på Facebook!