Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

5 saker du gör i tonåren – som du kommer ångra när du är äldre

no title
Dela på Pinterest
Är du tonåring och gör det här nu? Sluta med det!

1. Spenderar timmar på att gråta över kärlek

Är du tonåring, har blivit dumpad och ligger och gråter dig till sömns? Sluta med det. När du blir äldre kommer du inse att det finns flera fina fiskar i havet och att den där personen som krossade ditt hjärta i tonåren inte var värd dina tårar.

2. Pluggar så hårt att du mår dåligt

Arbetslivet är hårt – så även studentlivet. Men att plugga så pass mycket att du faktiskt mår dåligt är aldrig bra, speciellt inte i tonåren. Du är bara tonåring en gång – det kommer du verkligen upptäcka när du blir äldre sedan.

3. Oroar dig över framtiden

För det kommer du ha gott om tid till när du blir äldre.

Shoppingtips
GRL PWR
Dream big
Mom to be


4. Spenderar alla dina pengar

Klart du som tonåring ska leva life, men att bli vuxen och inse att du spenderade alla dina sparpengar på onödiga saker kan ibland kännas sjukt. Spara till en insats till egen lägenhet är inte direkt lätt, eller billigt, så du kommer tacka dig själv när du blir äldre om du börjar i tid!

5. Alla bråk med dina föräldrar

Det blir många under åren som tonåring – men du kommer ångra dig när du blir äldre. För då kommer du inse att dina föräldrar faktiskt brydde sig om dig, därför fick du inte vara ute och festa till 03 på natten som 17-åring. Inget konstigt såhär i efterhand, eller hur?


Det finns vissa saker vi tyckte var riktigt osexigt i tonåren, som vi idag tänder på. Kolla in här vad!

Gilla Modette på Facebook!