Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Hon gav en deprimerad kvinna sitt livs makeover – nu sprids bilderna över världen

no title
Dela på Pinterest
Frisören Kate Langman hade nog ingen aning om att hennes möte vid schampohyllan skulle spridas över hela världen.

Frisörer är mer än bara hårstylister. Under de timmar du spenderar i stolen är de även din bästa vän, terapeut och din hjälte. Det bevisade frisören Kate Langman som la ner nästan nio timmar på att hjälpa en deprimerad kvinna att äntligen få känna sig som sig själv igen.

My second home 💕

A post shared by kate langman🍦☕️✂️💛 (@katelyn2xx) on

I ett inlägg på Facebook delas nu Kates rörande historia om mötet vid schampohyllan.

"Kvinnan plockade alla produkter från Redkens 'all soft' sortiment så jag frågade om hon behövde hjälp och då berättade hon sin historia. Den här kvinnan led av en djup depression. Hon hade inte kunnat ta sig upp ur sängen på sex månader", skriver Kate i inlägget.

Shoppingtips
GRL PWR
Dream big
Mom to be

Det innebar att hon inte hade tvättat eller borstat sitt hår utan bara satt upp det i en bulle – som tillslut blivit till en stor dreadlock.

Kate bjöd då in henne till salongen hon jobbar på, men det dröjde några veckor innan kvinnan faktiskt dök upp. Men en vacker dag stod hon där i butiken och frågade om Kate kunde hjälpa henne.

"Jag spenderade åtta och en halv timme med den här tjejen. Fyra och en halv timme la jag på att kamma hennes hår, tre timmar tog det att färga det och en halvtimme la jag på att klippa henne. Hela tiden intalade jag mig själv att fortsätta och att det skulle verkligen vara värt det", skriver Kate.

Och det var det. Kvinnan lyste upp i frisörstolen och Kate kunde se hur det gnistrade i hennes ögon.

"Hon förtjänar inget annat än lycka... Jag är så tacksam och glad över att jag fick hjälpa henne med sitt första steg", avslutar Kate inlägget med.

Läs hela inlägget här.

Se även den här frisören som jämför dyrt och billigt schampo – resultatet är verkligen helt galet!

En annan person som fått en helt ny look är Bianca Ingrosso! Kika in hennes nya hårfärg här!

Gilla Modette på Facebook!

Bildkälla: Kate Langman