Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

5 fördelar med att dejta en kille med flera syskon

Dela på Pinterest
Har han en stor familj, massor av syskon? Ingen fara, här är anledningarna till varför det är bra att dejta en kille med flera syskon.

1. "Är din familj jobbig ibland? Då skulle du se min."

Hur mysigt är det inte med en kille som har en stor familj? Han har förmodligen sett och upplevt det mesta så oroa dig inte över att låta han träffa din familj. Även om du tycker att din familj är högljudd och lite konstig ibland så kan han nog inte bry sig mindre om just det.


2."Sharing is caring"

Växer man upp i en familj med många medlemmar så lär man sig oftast att "sharing is caring". Han förstår förmodligen vikten i att dela med sig vilket innebär att du sollar bort alla snåla egoistiska typer genom att dejta just honom.


Shoppingtips
GRL PWR
Dream big
Mom to be

3. "Här är det alltid full rulle"

Eftersom att han har vuxit upp med människor omkring sig hela tiden så har han nog inget problem med att träffa nya människor. Han är antagligen van vid att hälsa på diverse olika syskons vänner och bekanta vilket betyder att du inte behöver vara orolig för hur han kommer ta emot dina vänner.


4. "Egentid är a och o"

Han är förmodligen bra på att hitta tid för sig själv, med många syskon och en stor familj som alltid finns tillgängliga i tid och otid så kan det behövas. Han vet antagligen alla knep som behövs för att hitta tid för både sig själv och för er två tillsammans.


5. "Barnvakt, inga problem"

Har han en eller flera småsyskon så har han antagligen varit barnvakt ett antal gånger i sitt liv. Det här betyder att han är en hejare på barn och att ni i framtiden har flera kvalificerade syskon till barnvakter att ringa när ni själva behöver hjälp.


Mer:

Tjejer avslöjar – Det här är det första vi kollar på hos en kille

26 saker du och din partner måste ha på er bucket list 2017

Gilla Modette på Facebook