Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

5 saker alla singeltjejer måste göra i vår

no title
Dela på Pinterest
Våren är äntligen här, nu listar vi fem saker som alla singeltjejer borde ta sig tiden att göra i vår.

1. "Ragga som aldrig förr"

SÅ, sätt på dig din finaste outfit, gör dig redo och våga vara dig själv utan att bry dig om vad andra tycker och tänker. Har du spanat in någon specifik? Ta steget, våga gå fram och presentera dig för du har inget att förlora.


2. "Åka på Weekends"

Ta med dig någon speciell person, en kompis, din crush eller en familjemedlem, det spelar ingen roll. Ta ledigt en helg och åk iväg och skäm bort er själva.

Ni behöver inte åka långt, kanske att ni inte ens lämnar landet ni bor i? Men ta chansen att släppa allt här hemma och dra iväg på äventyr, upplev något eller ta det lugnt, vi lovar att du kommer komma tillbaka med ny energi.

Shoppingtips
GRL PWR
Dream big
Mom to be


3. "Ha en dagsfest"

Vem gillar inte dagsfester? Dra ihop kompisgänget och häng en hel dag, ät lunch tillsammans och fira att våren äntligen är här. Ta vara på soltimmarna med en drink i handen, underbart sällskap och med sommaren runt hörnet. Kan det bli bättre?


4. "Sätt dig själv i första hand"

Sluta tyck synd om dig själv för det finns inget att lipa över. Du är en fantastisk person som bara inte har hittat din livspartner... än.

Passa på att njuta av din tid som singel, tänk på att detta är en tid då du kan leva livet till fullo, utefter dina egna förutsättningar och drömmar. Gör det där som du alltid har velat göra och sätt dig själv i första hand, det är nu du har chansen, ta den!


5. "Ha en förlovningsfest, för dina vänskaper"

Vem har sagt att du inte kan fira vänskaper på samma sätt som kärleken mellan ett par?

Slå på stort, bjud in dina närmsta och fira att ni är världens bästa vänner. Kärlek kommer och går medan vänskap består, se till att du berättar för dina vänner hur mycket de betyder för dig.


Mer:

9 saker som alla singlar känner igen sig i

18 saker alla tjejer gjort innan de ska träffa en kille som de inte vill erkänna

Gilla Modette på Facebook