Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Här avslöjar Nicole Falciani vad företagen betalar henne

no title
Dela på Pinterest
Nicole Falciani är en av Sveriges bäst betalda bloggare och nu har hon avslöjat hur mycket företagen betalar henne för annonsplatser.

Att få bloggare att visa upp produkter och varumärken på sociala medier kostar företagen dyra pengar. 17-åriga Linn Ahlborg råkade avslöja den galna summan som företag kan betala henne och bloggaren Nicole Falciani vet även hon hur man tar betalt.

På bloggen förklarar Nicole att prislappen skiljer sig lite beroende på vad det är för företag, hur många inlägg det rör sig om och vilket arbete som hon förväntas göra i och med samarbetet.

Med andra ord så är det en hel del som väger in och vi har tidigare skrivit om vad det är mer exakt som hon tar betalt för. Men nu avslöjar även Nicole summan som företagen betalar henne.

"Det är flera olika faktorer som spelar in. Men skulle säga mellan 10 000-50 000:- beroende på samarbetet", skriver Nicole i ett blogginlägg.

Mer:

Shoppingtips
GRL PWR
Dream big
Mom to be

Här råkar Linn Ahlborg, 17, avslöja vad företagen betalar henne

Nicole Falciani tjänar nästan bäst av sveriges blogg-elit – här är allt hon tar betalt för

Gilla Modette på Facebook!

Bildkälla: Nicole Falciani