Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Så här såg Amanda Schulman ut när hon var 20 år

no title
Dela på Pinterest
Amanda Schulman bjuder på en bild från sitt 20-åriga jag och kan inte låta bli att älska det – för hur snygg är hon inte?

Mediaprofilen och entreprenören Amanda Schulman, 36, har precis fått sitt tredje barn tillsammans med Alex Schulman – en liten son.

Precis innan det var dags för förlossningen bjöd Amanda på en bild, från sitt 20-åriga jag, på Instagram. En bild som vi nästan kan tro är tagen idag, då hon fortfarande är sig lik.

"Här mådde man. Typ tjugo år och skulle in till Visby för kanske tionde kväll i rad eller nåt", skriver hon till bilden.

Bildkälla Instagram

Och tar vi en närmare titt på Amanda så ser vi att hon verkligen är sig lik, och att kläderna faktiskt skulle kunna vara trendiga även idag.

"Snygga kläder ändå. Skulle typ kunna ha samma idag om det inte vore för att det är skitväder och jag har världens största mage och väntar på en mycket mycket yngre kille än vad jag gjorde då", skriver hon också.

Mer:

Så här såg Pernilla Wahlgren ut på VeckoRevyns omslag – för 26 år sedan

Gilla Modette på Facebook!