Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Folk rasar över bilderna på Blondinbella: "Så nedvärderande"

no title
Dela på Pinterest
Isabellla "Blondinbella" Löwengrip fotograferades för tidningen Max Matthiessens kundtidning – och nu rasar folk mot bildvalen.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip är en av Sveriges största bloggare och entreprenör. Hon driver flera olika företag och tjänar miljonbelopp. Hon klassas som en riktig karriärskvinna och förespråkar ofta kvinnors roll i affärslivet.

För några veckor sedan plåtades Bella för Max Matthiessens kundtidning och blev intervjuad angående hennes framsteg i karriären. Vinkeln på reportaget var "Från bloggare till en affärsängel".

Bella skriver på bloggen att det var en rolig plåtning och ett bra samtal.

Men, nu rasar hennes följare mot valet av bilderna till reportaget. Folk menar nämligen att bilderna förlöjligar Blondinbellas succékarriär och är nedvärderande – alltså att hon fotas när hon hoppar i sängen och ligger i sängen – just för att hon är kvinna.

"Sitta på golvet, ligga på sängen, hoppa på sängen? Hade en manlig du fått samma förslag?" skriver en person.

Shoppingtips
GRL PWR
Dream big
Mom to be


"Bilderna signalerar tyvärr bara att du fortfarande är kvar i flickrummet, jag får inte alls vibbar av att du är en seriös affärskvinna", skriver en annan.

Blondinbella själv svarar att hon gillar variationen av bilderna, men läsarna köper det inte.


"Blev så besviken på hoppbilden. De andra bilderna kan jag köpa, men den sista kändes så nedvärderande", är en av kommentarerna.

Källa: Blondinbella

Mer:

Så här såg Blondinbella ut på VeckoRevyns omslag - för 8 år sedan

Gilla Modette på Facebook!