Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Modette går mot strömmen – krossar alla trafikrekord

Dela på Pinterest
Ny inriktning, ny redaktion och nytt rekord – nu är Modette en av Sveriges största tjejsajter på nätet.

Modette.se är en modern tjejsajt på nätet som satsar stenhårt på det redaktionella innehållet. I höstas tog Modette, som består av Sara Lund och Lisa Olsson, en ny riktning och gick mot strömmen. Istället för att satsa på bloggare testade Modette nya vägar – en förändring som nu gör succé.

– Tidigare har trafiken bestått till stor del av bloggare. Nu är den enbart redaktionell. Att vi vågar utmana branschen och gå mot strömmen, samt skriva om känsliga ämnen som ingen annan gör är en stor del av framgången. Även samarbetet med Nyheter24 som hela tiden blir bättre, säger Sara Lund, redaktionellt ansvarig på Modette.

Under vecka 19 krossade Modette flera rekord – ett rekord som gör att Modette nu är en av Sveriges största tjejsajt på nätet. Siffrorna landade på 409 762 unika besökare, 610 790 besök och 857 204 sidvisningar.

Modette skriver om de hetaste influencerna just nu och levererar hela tiden

– Vi är den nya generationens tjejsajt på nätet. Vi skriver om de hetaste influencerna, kärlekstrubbel, mode och skönhetstips. Vi vill vara tjejkompisen du vänder dig till för att snacka skit, få stöd eller bara ett gott skratt – och det märks på trafiken att unga tjejer behöver det, säger Lisa Olsson, redaktör på Modette.

Antal besök var inte det enda rekordet som krossades, Modette levererade även all time high på tv. Under vecka 20 nådde Modette över en halv miljon visningar – med 525 823 startade strömmar.

Shoppingtips
GRL PWR
Dream big
Mom to be


Gilla Modette på Facebook!