Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Älskar du Instagram och resor? Nu kan drömjobbet bli ditt

no title
Dela på Pinterest
Är du, eller kanske en kompis besatta av sociala medier och älskar att resa? Då måste ni söka det här jobbet!

Tänk att få möjligheten att resa jorden runt, instagramma och leva lajf – och dessutom få betalt för det? Jo, nu kan den drömmen faktiskt bli sann!

Kamerajätten Canon söker nämligen just nu efter deras nya storyteller. Alltså en person som kan resa världen över och berätta om det genom en kameralins.

Om du vill få chansen att göra exakt det under varje dag, på olika platser i världen under ett helt år så krävs det lite mer än badrumsselfies, partybilder på polarna eller smarriga frukostbilder – och du har nu bara några dagar på dig att bevisa att du kan konsten att berätta en bra berättelse.

Fram tills den 28 juni kan du söka jobbet på Instagram genom att ladda upp din mest minnesvärda sommarberättelse och tagga den @canonnordic och #LiveForTheStory.

"Vinnarbidraget blir bedömt utifrån berättarförmåga, visuell dragningskraft, originalitet och inspirerande kvaliteter", skriver Helen Iwefors Häggblom, Kommunikationschef Canon Svenska AB, i ett pressmeddelande.

Mer:

Shoppingtips
GRL PWR
Dream big
Mom to be

Nu syns det om du screenshotar på Instagram

Så lätt kan folk avslöja att du stalkar dem på Instagram

Gilla Modette på Facebook!

Bildkälla: Girly.inspo carodaur