Mest läst

Isabella beställde hemleverans från IKEA – antastades av budet

Isabella Jedler fick en dålig upplevelse när IKEA-leveransen kom hem. Foto: Isabella Jedler/ IKEA
Dela på Pinterest
Isabella Jedler, 21, skulle få en sen kvällsleverans från IKEA men blev påhoppad hemma i hallen av mannen som lämnade möblerna.

För ett tag sedan skulle bloggaren Isabella Jedler ta emot en leverans med möbler från IKEA men när mannen som lämnade budet skulle gå flög han på Isabella och utsatte henne för ett sexuellt övergepp.

När budet kom var först allt normalt. Isabella fick sina möbler och allt verkade stämma fram tills att mannen skulle gå. 

På bloggen skriver Isabella att mannen då ville ha något att dricka och att hon gav honom ett glas vatten. När hon lämnat glaset i diskhon och gått tillbaka till hallen för att säga hejdå så blev hon överrumplad av mannen. 

"Han tar ett kliv mot mig och omfamnar mig med båda armar som om han ska krama mig OCH TAR DEN ENA HANDEN PÅ MIN SKINKA OCH GREPPAR FAST", skriver Isabella på bloggen.

Isabella röt då åt mannen och frågade vad han höll på med samtidigt som hon fort puttade honom ut ur dörren. 


Bild: Från Isabellas hall.

Kort efter kom chocken och tårarna. När Modette pratar med Isabella känner hon sig besviken och trots allt inte särskilt förvånad.

– Tyvärr kändes detta inte ens otippat så jag vet inte varför jag än en gång försökte vara öppensinnad för det goda och tro på människan. Synd att man inte ens ska kunna vara ensam tjej i sitt egna hem utan att det ska hända något, säger Isabella.

Isabella är dock fast besluten om att ta det här vidare för att ingen annan tjej ska råka illa ut, trots att hon känner sig tveksam på vilka förändringar som hon kan förvänta sig se.

– Ikea ringde mig imorse och sa att de skulle ta det vidare... jag vet faktiskt inte riktigt vad man kan förvänta sig men jag hoppas såklart att de ser till att deras kunder kan känna sig trygga med att få hemleverans. Jag tycker ju personligen det är jätteläskigt att denna man nu dessutom vet vart jag bor och har mitt personnummer, säger Isabella till Modette.

Mer: 

Ellinor Bjurström blev utsatt för sexuellt övergrepp i sömnen

Fyra sätt du kan bli utsatt för sexuella övergrepp – fastän du sagt ja

Gilla Modette på Facebook!

Bildkälla: Isabella Jedler TT