Mest läst

Nu kan Jay Z och Beyoncés gamla lyxvilla bli din – se bilderna här

Dela på Pinterest
Elva toaletter, åtta sovrum, tennisplan och biosalong – nu är lyxvillan i Hamptons ute på marknaden. Kändisar som Beyoncé, Jay Z, Madonna och Jennifer Lopez har tidigare bott i huset – är det din tur nu?

Det var inte länge sedan vi kunde lägga vantarna på Rihannas lyxiga lägenhet mitt i New York, ett hus som var värt 142 miljoner kronor.

Men nu är det Hamptons som gäller och en lyxig villa istället för lägenhet. Världsstjärnor som Jay Z och Beyoncé, Madonna och Jennifer Lopez har tidigare bott i huset och nu är det alltså ledigt igen – redo för nästa lyxlirare att flytta in.

I huset finns det en biosalong för 110 personer, inomhus- och utomhuspool, elva badrum, en tennisbana, åtta sovrum och en stor maffig trädgård. Det är minst sagt lyxigt och ligger även avskilt, perfekt för dig som vill ha lite privatliv.

Men prislappen är inte den billigaste. Enligt Elle decor betalade Jay Z och Beyoncé hela tre miljoner för att hyra huset – i en månad. 

Nu är alltså huset ute på marknaden igen om för ungefär 126 miljoner kronor blir huset ditt. Spana in bilderna nedanför. Visst är det galet maffigt?


Bildkälla: Corcoran

Mer:

Nu kan du köpa Rihannas lyxiga lägenhet i New York – se bilderna här

Gilla Modette på Facebook!