Mest läst

5 negativa tankar du borde radera – för att få en lycklig sommar

Dela på Pinterest
Det finns vissa tankar du borde försöka arbeta bort innan sommaren officiellt är här, för att du ska kunna maximera din ledighet så mycket du bara kan – och må bra under tiden.

1. Negativa tankar om din kropp 

Sommaren innebär tyvärr negativa tankar för många, då Instagram översvämmas med bikinibilder och lättklädda outfits syns överallt. Försök att rensa dina negativa tankar och lär dig tycka om din kropp, precis som den är. Låt inte negativa tankar ta över din sommar, det är inte värt det. 

2. Oro över framtiden 

Sommar innebär ofta ledighet för många, och det kan även innebära en oro för framtiden. Du kanske har tagit examen eller har fått ett sommarjobb, och funderar på vad som händer efter ledigheten. Försök skippa den stressen i några veckor och bara njut, annars kommer du inte få den ledighet du förtjänar. 

3. Känslorna för ditt gamla ex

Har du gått igenom ett jobbigt break up och är orolig för att sommaren kommer bli extra tuff? Försök ändra inställning och se till att få en pangsommar som singel istället! 

4. Negativa tankar eller personer

Omringa dig av positivitet, både när det gäller aktiviteter och personer. Försök att sätta fingret på saker som får dig att må dåligt, och radera dessa! Oavsett om det handlar om en partner, en vän eller ett dålig chef. 

5. Gamla minnen som ligger och skaver

Vänd blad och se sommaren som en nystart! Grubbla inte över gamla negativa saker som hände för längesen, försök istället och hitta nya roliga saker som skapar bra minnen.

Mer:

11 saker du och din bästis borde ha på er bucket list sommaren 2018

Gilla Modette på Facebook!