Mest läst

Har du slutat köpa de här sakerna? Då börjar du växa upp

Dela på Pinterest
Vin, drinkar, solglasögon och skorna du aldrig använder – har du slutat köpa dessa saker så börjar du kamma hem flera vuxenpoäng.

1. Dyra drinkar på krogen

När du är ung och får börja gå på krogen så kan du lätt gå in och beställa svindyra drinkar, bara för att det är kul. Men har du kommit till det stadiet att du inser hur otroligt onödigt dyrt det är, och att du vet vad som är mest värt att beställa, så börjar du växa upp lite. Du blir istället expert på att dricka innan krogen, och lägga pengarna på något roligare.

2. Skor du bara kommer använda en gång

Har du insett hur onödigt det är att köpa ett par skor som bara står där på hyllan och "ser fina ut"? Ja, då har du allt kammat hem några vuxenpoäng.

3. Dyra glasögon som går sönder på en gång

Samma sak som med skorna, har du insett att det är mer värt att investera i ett par rejäla solglasögon som faktiskt håller, istället för att köpa de där trendiga som är sjukt opraktiska? Räkna till ännu ett vuxenpoäng! 

4. Samma parfym som dina kompisar har

Ett ålderstecken är att du har hittat din personliga doft och gärna vill vara ensam med just den.

5. Billigt vin på box

Har du gått från att handla "Tre apor" och "Barefoot" till att köpa lite dyrare, godare, vin på flaska så är vuxenlivet påväg in med stormsteg.

Mer:

5 vanliga misstag du borde undvika i 20-årsåldern

Gilla Modette på Facebook!