Mest läst

Tipsen som gör bröllopsfesten lyckad enligt bröllopskoordinatorn

Fem detaljer du inte får missa på bröllopsfesten. Foto: Bildkälla: Unsplash
Dela på Pinterest
Att planera ett bröllop kan vara både roligt och krävande. Det är mycket att tänka på och komma ihåg. Vi har med hjälp av Modettes bloggare och bröllopskoordinator Madeleine Björk tagit reda på fem detaljer du inte får missa på bröllopsfesten.

Ska du gifta dig i sommar eller har du fått äran att vara toastmaster? Vi har pratat med vår bloggare Madeleine Björk som utbildar sig till bröllopskoordinator och fått tips på vad ni inte får missa på bröllopsfesten.

Bildkälla: Madeleine Björk

1. Konfettikanoner och isfacklor

"Konfettikanoner och isfacklor är riktiga stämningshöjare som bör användas vid tillfälle. Dock ska de inte användas för ofta under kvällen".

2. Blommor

"Blommor må vara en dyr råvara men det gör så mycket för helhetsintrycket - försök återanvända blommorna (tärnbuketterna kan bli bordsdekor, utsmyckning vid vigseln kan flyttas in i festlokalen och en backdrop som använts som fotovägg kan användas bakom brudparet under middagen)". 

Bildkälla: Unsplash

3. Bordsplacering

"Lägg tid och omtanke på bordsplaceringen - en bra bordsplacering är A & O för en lyckad bröllopsmiddag".

Bildkälla: Unsplash

4. Musik

"Musik är viktigt för att få igång en bra fest så lägg lite pengar på en bra DJ eller ett band som förstår vad ni har för musiksmak och vad för typ av musik ni vill ha". 

Bildkälla: Unsplash

5. Detaljer

"Det ligger i detaljerna. Att ha filtar som alla kan använda om de fryser vid en middag utomhus, tofflor till dansgolvet så att tjejerna får slänga av sig sina klackar eller ett bakiskit som alla gäster får ta med sig hem efter festen är något som gästerna kommer uppskatta. Med små medel kan ni visa uppskattning till era gäster som de kommer minnas för resten av sina liv". 

Läs Madeleines blogg här!

Läs mer

Pizza, metallic och jumpsuits - här är bröllopstrenderna 2018

Kan ni inte komma överens om de här sakerna borde ni inte gifta er