Mest läst

12 billiga saker på IKEA som ser lyxiga ut i hemmet

Billiga saker på IKEA som ser lyxiga ut. Foto: IKEA
Dela på Pinterest
IKEA är känt för sina billiga och praktiska möbler, och ett perfekt varuhus att åka till när en flytt är på ingång. Vi har nu valt ut några billiga saker därifrån som med rätt inredning kan se riktigt exklusiva ut.

1. Taklampan "Sjöpenna"


 

Den här stilrena lampan skulle kunna se urlyxig ut på rätt plats med rätt inredning runtomkring. En öppen och ljus hall skulle garanterat kunna passa denna goding. Den kostar bara 199 kronor.

2. Taklampan "Barometer"

Den här taklampan är stilren och enkel, men ser både lyxig och dyr ut. Den kostar bara 399 kronor.


3. Spegeln "Brickan"

Det här är en spegel med förvaring som kan få ditt badrum att se organiserat och lyxigt ut på samma gång, eller varför inte en garderob? Den kostar bara 499 kronor.


4. Ritstativet "Måla"

Barnrum i hemmet? Den här är både praktisk och snygg. Ditt barn får måla och vara kreativ, och rummet blir snyggare än innan. Denna kostar bara 199 kronor.

5. Runda väggspegeln "Langesund"

Den här är enkel och kan vara ganska tråkig, men också stilren och lyxig. Rätt upp den ovanför handfatet, ditt sminkbord eller inne i garderoben. Den kostar 199 kronor.

6. Skoskåpet "Bissa"

Det här skåpet med skofack är lite plastigt, men i en garderob där du vill få undan skor som inte är speciellt snygga att ha framme är den perfekt. Förvaring är lyx! Denna kostar bara 249 kronor.

7. Tvättkorgen "Branäs"

Byt ut din stora plastpåse och köp en rejäl tvättkorg. Den här är lyxig och du kan ta ut påsen inuti när du ska gå till tvättstugan, perfekt va? Den kostar 349 kronor.

8. Uppläggningsfatet "Förälda"

Det här lyxiga uppläggningsfatet ser ut att vara betydligt dyrare än vad det är. Det är en nyhet på IKEA och vi kan ju gissa att det kommer synas mer och mer i våra hem. Det kostar 199 kronor.

9. Uppläggningsfatet "Arv bröllop"

Ska du bjuda över vänner eller familj på fika? Då är det betydligt mer lyxigt att komma ut med det här uppläggningsfatet än en vanlig tallrik. Det kostar bara 99 kronor och locket över håller alla smådjur borta under hela sommarfesten!

10. Stolen "Martin"

Den här är enkel, stilren och passar till det mesta. Den kanske inte ser så lyxig ut nu men i rätt miljö kan den se betydligt dyrare ut än vad den är. Den kostar 189 kronor

11. Ljusstaken "Pärlband"


En dyr designljusstake eller en enkel från IKEA som kostar 69 kronor? Ingen vet. 

12. Ramen "Myrheden"


En ram i mässing där du kan sätta upp egna foton. Piffa upp din fotovägg du har hemma med den här fina ramen så ser den genast lyxigare ut. Denna kostar bara 149 kronor!

Mer:

Här är allt i IKEA:s nya höstkollektion med Per B Sundberg

Gilla Modette på Facebook!