Mest läst

Selena Gomez dissar Dolce & Gabbana med sitt hårspänne

Selena Gomez svarar på Stefano Gabbanas kommentar. Foto: Jordan Strauss/AP/TT
Dela på Pinterest
Det är inte lätt att vara omtyckt av alla, även om man heter Selena Gomez och har miljontals följare på Instagram.

Håraccessoarer är en av höstens hetaste trender, och någon som rockar det är ingen mindre än Selena Gomez. Det var igår när Selena Gomez var ute i New York som hon drog mångas uppmärksamhet till sig med sitt gigantiska hårspänne. Men det var kanske inte hårspännet i sig som uppmärksammades – utan texten på det och tanken bakom. 

Selena Gomez ger igen på Dolce & Gabbanas grundare. Bildkälla: Johan Salangsang/AP/TT

Selena sågs nämligen ha håret uppsatt i en stram hästsvans och ett hårspänne som det stod "UGLY" på. Varför skulle man köpa ett hårspänne som det står "FUL" på kan man ju undra, men Selena har goda anledningar till det.

I juni kommenterade nämligen Dolce & Gabbanas grundare, Stefano Gabbana, på en bild på Instagram där kontot frågade vilken av Selena Gomez outfits som var snyggast. Kommentaren som Stefano la var högst oväntad och fick många att reagera. 

"È proprio brutta", skrev Stefano Gabbana på bilden. 

För någon som inte kan italienska kan detta verka vara en schysst kommentar, för allt känns så gulligt, oskyldigt och snällt. Men även skenet bedrar då det översatt till engelska betyder "She's so ugly". 

Selena Gomez bar ett hårspänne med texten "UGLY" på. Bildkälla: Stella Pictures

Det var en kommentar som fick många reaktioner och fans ifrågasatte vad det fanns för mening med att skriva så på en bild där ett stilkonto frågar flöjlarna vilken outfit som de tyckte var snyggast. Selena Gomez har inte svarat på Stefanos kommentar men det verkar som att hon igår gav ett indirekt svar till grundaren av Dolce & Gabbana – genom sitt hårspänne. 

Är du och dina kompisar sugna på att tatuera er? Selena Gomez och hennes bästa vänner har ganska nyligen gjort kompistatueringar, och dem är sååå fina! Kika in dem i videon nedan.