Mest läst

Meghan Markles lyxiga bröllopspresent från Prins Charles

Meghan fick en riktig drömpresent av Prins Charles. Foto: Instagram/mrsmeghanmarkle
Dela på Pinterest
Meghan Markle har fått en bröllopspresent från Prins Charles, och det är ingen dålig present hon visar upp.

Det verkar gå riktigt bra för Meghan att anpassa sig till det nya livet som kunglighet. Någon som inte har varit dålig på att välkomna henne in i familjen är Prins Harrys pappa, Prins Charles. Han tog på sig rollen att promenera med Meghan till altaret när hennes egen pappa inte kunde närvara på det kungliga bröllopet. 

Meghan har blivit väl omhändertagen av kungafamiljen. Bildkälla: Stella Pictures

Att stå vid Meghans sida är inte det enda Prins Charles gjort för Hertiginnan. Nu har den lyxiga bröllopspresenten han gav till Meghan avslöjats, och det är ingen dålig gåva, nämligen ett armband gjort av diamanter. 

Den pampiga presenten avslöjades av den kungliga reporten Emily Andrews, som har lagt ut en tweet på Prins Harry och Meghan.


Att få ett diamantarmband av sin svärfar tillhör kanske inte vardagen, om man inte heter Meghan Markle, såklart. Och det märks att hon verkligen tycker om gåvan. Hon har synts vid flera tillfällen med smycket på sin handled. Första gången ska det ha varit kvällen innan den kungliga bröllopet, enligt Cosmopolitan. Sen ska hon även haft på sig samma armband på när prins Charles fyllde 70 år, och nu senast under hennes ankomst till Fiji, där hon är just tillsammans med prins Harry på deras kungliga turné.

Här är Meghan i armbandet. Bildkälla: Stella Pictures

Det var i maj tidigare i år som Meghan Markle och Prins Harry sa "Ja" till varandra. Inför cirka 600 gäster bytte de ringar och kärlekssagan spinner på, paret verkar vara kärare än någonsin. Den roliga nyheten att Meghan även är gravid avslöjades nyligen, något som många misstänkt ett tag. Inte minst under prinsessan Eugenies bröllop, då Meghan behöll sin kappa på under hela tillställningen. 

Prins Harry har nyligen avslöjat vilket kön han helst vill att barnet ska bli. Spana in videon nedan för att kolla vad han sa:

Läs mer här:

Här är bilden på Meghan Markles mage som avslöjade graviditeten

Här är Meghan Markles smarta knep för att slippa få ont av klackskor