Mest läst

3 saker som gör träningen lite lättare för dig med stora bröst

Underlätta träningen med dessa tips. Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
De flesta kan nog hålla med om att man någon gång känt sig obekväm på gymmet. Här är de bästa tipsen för dig med stor byst som kommer att göra träningen enklare.

Oavsett storlek och form är alla bröst fantastiska precis som de är. Men de flesta har förmodligen någon gång känt sig obekväma på gymmet. Här är tipsen för dig med stor byst som kan göra träningen lite lättare.

1. Fokusera på att träna din core
Har man stora bröst är tyvärr att ha ont i ryggen ett vanlig problem, inte minst kan det vara jobbigt på gymmet när man utför olika typer av aktiviteter och tunga lyft. Och har du dålig hållning kan det göra saken ännu värre. Därför är det bra att göra olika typer av övningar som stärker din core, alltså din mage, bål och rygg. Det är heller ingenting du behöver lägga hela träningspasset åt, några minuter cirka 3 gånger i veckan räcker för att nå resultat.

Att stärka din core hjälper mycket. Bildkälla: Unsplash

2. Investera i en bra BH
Det här kan låta som den mest självklara saken i världen. Men faktum är att flera undersökningar visar att majoriteten av kvinnor använder fel bh-storlek. Har du dessutom stor byst är det extra viktigt att du har det stöd och support som behövs. När du tränar rör sig brösten betydligt mer när du springer än när du går, och har du inte rätt stöd kan det på lång sikt leda till att ligamenten i brösten sträcker sig.

Att träna med en vän kan ibland kännas lättare. Bildkälla: Unsplash

3. Kompisträna
Om man känner sig lite obekväm på gymmet, kan det hjälpa enormt mycket att ta med sig en peppig kompis. Det kan ibland vara svårt att få till då man inte alltid matchar varandras schema, men försök bestäm ett speciellt pass eller en tid ni alltid kör tillsammans. Ofta känns det skönare att ha en vän vid sin sida och det kan samtidigt göra det lättare för dig att bygga upp självförtroende för att till slut kunna gå till gymmet på egen hand utan att det känns jobbigt. 

På tal om bröst, så väckte en visning under Milano Fashion week stor uppmärksamhet där modeller med 3 bröst gick på catwalken. Se hur det såg ut här:

Läs mer här:

Här är nya behån för dig med stora bröst: "Som vi har väntat"

7 saker som kommer maximera din träning