Mest läst

Justin Bieber visar upp sin nya frisyr – så reagerar fansen

Justin Bieber har snaggat sig. Foto: Stella Pictures, Lionel Cironneau/AP/TT
Dela på Pinterest
Flickidolen Justin Bieber har klippt av sig allt hår och fansens reaktioner är väldigt roliga.

Tycker du att Justin Biebers hår har varit lite väl långt på den senaste tiden? Well, those days are officially over. Ja, det var ju ett tag sedan killen som fått flickors hjärtan att stå i brand sedan 2008 satte saxen i håret.  Men nu har han äntligen snaggat sig och dagarna med långt hår är förbi. 

Justin Bieber har klippt sig. Bildkälla: Stella Pictures

Många fans har ett längre tag varit missnöjda med hans frisyr och look då han inte sett ut som den Bieber vi är vana vid att se eller den typiska flickidolen. Och istället för att klippa håret lite på längderna så valde han att göra allt eller ingenting – nämligen att raka av allt.

Men det verkar som att den nya frisyren går hem hos fansen då han får väldigt mycket komplimanger på sociala medier. Och på Twitter är fansen minst sagt glada över det faktum att hans långa, och något mindre passande frisyr, äntligen är borta. 

Justin Bieber visar stolt upp sin nya frisyr. Bildkälla: Instagram/justinbieber

"@Justinbieber är tillbaka. Jag gillar hans frisyr", skriver ett fan på Twitter.

Och vissa fans var väääldigt glada över det faktum att Bieber snaggat sig och postat en selfie på både Instagram story och Twitter.

Många fans är lyckliga över Justins nya frisyr. Bildkälla: Twitter.com

Medan somliga fans ser dagen då Justin klippt sig som en dag värd att fira, så finns det även de som blev kära i sin idol på nytt. 

Ett fan har blivit kär i Bieber på nytt. Bildkälla: Twitter.com

"Idag, den 30 oktober, blev jag kär i Justin Bieber igen eftersom han äntligen har klippt sitt hår... God bless", skriver ett fan på Twitter.

Kan Biebers fru Hailey Baldwin ha något med den nya frissan att göra? Det har nämligen gått väldigt många rykten om att paret har gift sig, och enligt fans ska de även ha bekräftat det. Är du nyfiken på hur turturduvorna bekräftade giftermålet? Kika då i videon nedanför.

Läs också: 

Därför gråter Justin Bieber över Selena – efter bröllopet med Hailey

Hailey Baldwin berättar om hur Justin Bieber friade