Mest läst

Så får du ett glow som Jennifer Lopez – nu avslöjar hon sina knep

Jennifer Lopez avslöjar sina knep om en hälsosam livsstil i en intervju till People. Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Världsstjärnan Jennifer Lopez är snart 49 år och strålar! Nu berättar hon om sin dagliga rutin och knepen för att få ett hälsosamt liv.

Att leva hälsosamt och känna att man mår bra både på insidan och utsidan är inte alltid så enkelt – det är till och med en utmaning för världsstjärnan Jennifer Lopez

Som skådespelerska och sångerska har hon alltid ett fullspäckat schema. Men hur lyckas hon som 49-åring fortfarande ha ett strålande glow? I en intervju med tidningen People avslöjar hon nu knepen till hennes vackra yttre. 

– Jag sammanfattar allt som att jag försöker ha en hälsosam livsstil, säger hon.

Stjärnan undviker strikta kostscheman och ett hårt träningsschema. Istället lägger hon fokus på sömn. På en ledig dag kan Jennifer Lopez sova uppåt elva timmar, men oftast blir det mellan sju till nio timmar varje natt. 

En annan hemlighet? Drick vatten! Jennifer Lopez säger själv att hon dricker mängder med vatten för att hålla sig hälsosam. När det kommer till träning dansar hon i hemmastudion och tränar även cirkelträning, yoga och lyfter vikter. 

– Jag känner att man förlorar muskler när man blir äldre, berättar hon. 

Pratar vi om stjärnans matvanor står en sak klart – hon äter det hon vill, men försöker ändå hålla en bra balans. 

– Jag är inte perfekt, säger hon i samma intervju. 

Stjärnan har flera knep för att må bra på insidan och utsidan. Foto: Stella Pictures

Den spirituella biten är också viktig för Jennifer Lopez. Att meditera regelbundet och använda sig av affirmationer hjälper henne att må bättre och utvecklas som person. Hon berättar:

– Jag går utomhus och öppnar mina armar till universum, till himlen, till Gud. 

Kanske är inte Jennifer Lopez livsstilsknep något utöver det vanliga, men vi tar i alla fall med oss tre lärdomar. Träna med måtta, sov ordentligt och drick mycket vatten! 

Behöver du fler tips på hur du kan må bättre? Sömnen är en viktig faktor som alldeles för enkelt kan bortprioriteras. I videon nedan listar vi 5 grymma knep på hur du snabbt kan förbättra din sovrutin. 

Läs också: 10 saker att ändra i ditt liv på 10 dagar