Mest läst

5 saker om Cecilia Dahlbom – Oscar Enestads flickvän

Cecilia Dahlbom har under senaste åren uppmärksammats i media. Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Cecilia Dahlbom, 50, flickvän till den 29 år yngre artisten Oscar Enestad, 21, har synts i flera offentliga sammanhang de senaste åren. Men vem är hon egentligen?

Cecilia Dahlbom har de senaste åren synts i media och olika offentliga sammanhang. Det är hennes förhållande med den 29 år yngre artisten Oscar Enestad som väckt stort intresse hos allmänheten. 

1. Hur gammal är Cecilia Dahlbom?  

Cecilia föddes 8:e oktober 1968. Under hösten 2018 fyllde hon 50 år, vilket enligt rykten firades av pojkvännen och artisten Oscar Enestad med pompa och ståt. 

Oscar har tidigare år nämligen visat Cecilia rejält med uppskattning på hennes årsdag. På hennes 49-årsdag firades hon under en lyxresa på Maldiverna, skriver Nyheter 24. 

Cecilia Dahlbom har under senaste åren uppmärksammats av media. Bildkälla: Stella Pictures

2. Cecilia jobbar inom krogbranchen 

Cecilia jobbade tidigare på skivbolag, men arbetar idag inom krogbranschen. Hon sitter i styrelsen för Golden Hits, som är en restaurang och nattklubb belägen i Stockholm. 

3. Här bor Cecilia Dahlbom 

Hon bor i centrala Stockholm tillsammans med sin 18-årige son och sambon Oscar Enestad. Att hon och Oscar bor tillsammans bekräftade paret under Elle-galan 2018. 

– Det är inget konstigt alls, vi trivs ihop, sa Cecilia till Hänt på Elle-galan under 2018 då förhållandet bekräftades och paret första gången ställde upp på bild tillsammans.

4. Cecilias familjeförhållanden 

Cecilia har tidigare varit gift med stjärnkocken Jonas Dahlbom. År 1996 blev Jonas Årets Kock i den svenska gastronomi-tävling där professionella kockar tävlar om den prestigefulla titeln. Nu sitter istället Jonas i juryn för tävlingen. Jonas har medverkat i TV-programemt Kockarnas kamp som sänds på TV 4.

Cecilia och exmaken Jonas har även barn tillsammans. 

Exmaken Jonas Dahlbom med stjärnkocken Tommy Myllymäki.

5. Relationen mellan Cecilia och Oscar 

Cecilia och artisten Oscar har sedan ungefär fyra år tillbaka varit ett par. De två första åren höll paret en låg profil på grund av deras stora åldersskillnad. 

Under 2017 började parets synas allt mer tillsammans i offentliga sammanhang och 2018 bekräftade paret för fösta gången sitt förhållande för allmänheten under Elle-galan. 

Att paret trivs ihop råder det inget tvivel om då Oscar är aktuell i Melodifestivalen 2019, men en låt tillägnad Cecilia. 

Cecilia Dahlbom med pojkvännen Oscar Enestad. Bildkälla: Stella Pictures


Vill du veta mer om Cecilia Dahlbom och Oscar Enestads förhållande? Då borde du spana in videon nedan! 


Mer: Tidslinje över Oscar Enestad och Cecilia Dahlboms förhållande

Här är kändisparen med stor åldersskillnad