Mest läst

Kungligheterna ensamma på Alla hjärtans dag – det här gör prinsarna

Prinsessan Sofia, kronprinsessan Victoria och hertiginnan Meghan Markle får fira ensamma den 14:e februari. Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
​Kronprinsessan Victoria, prinsessan Sofia och hertiginnan Meghan Markle firar Alla hjärtans dag på eget håll. Ja, i alla fall som planerna ser ut just nu. Det här ska prinsarna göra istället!

Kungligheterna firar utan varandra på torsdag när det är alla hjärtans dag – prinsarna har nämligen fullt upp! Prins Carl Philip, hertig av Värmland, ska åka till Karlstad för att inviga tävlingen Rally Sweden som går av stapeln på Färjestads Travbana (och ja, det är just den 14:e februari...) Rallyt startar i Karlstad och går in över norska gränsen för att sedan ta sig tillbaka i Sverige. Torsby i Värmland är slutstoppet. Medan prinsen åker iväg på äventyr, får prinsessan Sofia alltså fira Alla hjärtans dag ensam.

Kronprinsessan Victoria firar utan Daniel

Även kronprinsessan Victoria väntas fira dagen på eget håll. Prins Daniel ska nämligen resa till Indien för ett alldeles speciellt ärende. Där ska han följa organisationen Pratham Swedens projekt kallat ”Swedish Industry for Quality Education in India”. I Indien, i delstaten Assam, kommer han också besöka skolor för att se närmre på hur undervisningen fungerar.

Meghan Markle ensam på Alla hjärtans dag

Tittar vi utanför Sveriges gränser ser det även ut som att hertiginnan av Sussex, Meghan Markle, tillbringar Alla hjärtans dag utan sin man Harry. Prinsen ska inte till Sverige, men nästan. Ett besök i grannlandet Norge väntar. På Twitter skriver Kensington Palace att prinsen ska resa bort för att delta i "The Royal Marines", Storbritanniens marinkår, den 14 februari. 

Ja, att prinsarna har mycket för sig är det ingen tvekan om. Förhoppningvis kan de kvinnliga kungligheterna njuta på eget håll, inte minst Meghan Markle som just nu är gravid och väntar barn redan i vår. Ännu vet vi inte om det blir en pojke eller flicka, men strax efter gravidbeskedet avslöjade prins Harry vilket kön han helst vill att barnet ska ha. Ta reda på det i videon nedan. 

Mer: 

Skönhetsprodukten Meghan Markle alltid använder – för 75 kronor

Nu börjar prinsessan Estelle "drottningskola" – 6 år gammal

Källa: Svensk Damtidning