Mest läst

Delicato släpper eget bubbel - här kan du köpa "Delibubblicato"

Är du sugen på att prova det nya mousserande vinet av Delicato och Vinoteket?. Foto: Unpslash & Delicato
Dela på Pinterest
Älskar du att fika och saknar den där drycken som passar extra bra till? Nu är Delibubblicato här – det mousserande vinet som är skapat för chokladbollsälskaren.

Olika spännande drycker hör våren och sommaren till. Senast berättade vi om den bubblande nyheten när en rosa gin kom till Systembolaget. Men detta är snäppet bättre (ja, i alla fall för alla chokladälskare!).

Är du en av dem som älskar Delicatobollar och bubbel ? Då kan detta vara något för dig. Det är Delicato och Vinoteket som samarbetar och har tagit fram Delibubblicato, och bara namnet gör att vi vill prova direkt! 

– Vi valde ett mousserande italienskt vin med läskande toner av gråpäron och citrusfrukt i trendiga Extra Dry-stilen då det passar perfekt till just söta Delicatobakverk, säger Kristian Kull, sommelier på Vinoteket.

En flaska kostar 139 kronor på Vinoteket.se och passar alltså inte bara till goda chokladbollar. Drycken är också ett alternativ till chipskvällen, en aperitif eller en annan gofika. 

Ska ni lyxa till det på jobbfikan eller aw:n kan Delibubblicato vara en idé. Det är ju precis som det låter, "Världens första fikabubbel!"

Delibubblicato skapades av Delicato och Vinoteket. Perfekt för dig som älskar chokladbollar och mousserat! Foto: Delicato


Är du en av dem som gillar att prova nya drycker? Då kan du väl inte ha missat Unicorn tears-vinet som har gjort succé? Vi har samlat all information du behöver veta om det (och ja, du kan köpa hem en flaska till Sverige!)

Mer: 

Unicorn tears-vinet gör succé – här kan du köpa det

Älskar du lyx? Här är champagnesemlan du måste prova