Mest läst

Emmas mamma dog innan dotterns bröllop – lämnade en hemlig gåva

Emmas bröllopsskor från Lace & Love hade ett inskrivet meddelande under skosulan. Foto: Bild: Instagram/Emma.letts.81
Dela på Pinterest
Kort efter att Emma hade förlovat sig fick hennes mamma diagnosen cancer. Kort där efter somnade hon in – men när du får veta vad hon lämnade för gåva kommer du garanterat få gåshud.

Ett bröllop väcker alltid stora känslor och om du har lätt till tårar så bör du nog hämta näsdukarna innan du läser vidare.

Emma Letts från Kibworth Beauchamp i Leicester, Storbritannien, förlovade sig i december 2016 med sitt livs kärlek. Kort där efter beställde hon sina drömskor från märket "Lace&Love", ett märke som hon älskat i flera år.

Men under samma tid som Emma förlovade sig fick hennes mamma diagnosen dödlig cancer. Och för över 17 månader sedan somnade hennes mamma in.

I ett inlägg på Instagram skriver Emma om sorgen.

"Det har varit så svårt att planera ett bröllop utan att ha henne med mig och jag har haft massor av rädslor", skriver hon.

En dag fick Emma äntligen hem sina efterlängtade skor – och de bar på en gigantisk överraskning.

"Jag vände på mina skor upp och ned för att upptäcka ett meddelande från min mamma!! När min mamma blev informerad om att hon inte hade lång tid kvar kontaktade hon fantastiska Amanda på Lace&Love och i hemlighet betalade för mina skor och bad om att ett meddelande till mig skulle placeras på dem. Det hölls hemligt för mig tills jag öppnade lådan", skriver Emma.

Under sulan på skorna stod ett meddelande från hennes mamma till Emma.

Bild: Instagram/Emma.letts.81
Bröllopsskorna hade en text med ett meddelande under sulan. Bild: Instagram/Emma.letts.81

"Ville att du skulle ha en gåva från mig på din bröllopsdag. Dina bröllopsskor är min gåva till dig. Hoppas du får en magisk dag. Massa, massa kärlek och stora kramar MAMMA xxxx", står det ingraverat på skosulan.

– Det var en stor överraskning. Jag gick in i ett totalt chocktillstånd, jag kunde inte prata och jag grät mycket, säger Emma.

Den första augusti i år kommer bröllopet äga rum och genom meddelandet under skon kommer Emmas mamma finnas med under hela dagen.


Ska du också gifta dig i år? Eller känner du någon som ska? Då borde du spana in de bröllopstrenderna som spås bli allra störst år 2019. Se dem i videon nedanför.

Mer:

Här är bröllopstrenderna 2019 – enligt bröllopsplaneraren