Mest läst

Så blir den stora förändringen i Så mycket bättre 2019

I Så mycket bättre – andra sidan 2019 blir det en förändring från tidigare säsonger. Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Programmet Så mycket bättre firar tio år och får ett helt annat upplägg – något som har gjort många glada, men också andra missnöjda.

Så mycket bättre 2019 kommer inte bli som tidigare säsonger. I år är det nämligen en jubileumssäsong och därför blir det också ett nytt koncept för programmet som kallas Så mycket bättre – andra sommaren. 

Artisterna kommer i årets Så mycket bättre inte ha en varsin dag, men de medverkande artisterna kommer fortfarande tolka varandras låtar. Den stora förändringen är att det endast kommer vara tre artister som deltar i alla program. I varje avsnitt kommer istället flertalet gästartister, som har medverkat förut, bjudas in. I år kommer vi alltså se flera kända ansikten i tv-rutan.

– Det ska bli jätteskoj med årets upplägg av Så mycket bättre. Lite festivalkänsla faktiskt. Sveriges minsta och intimaste musikfestival blir storslagen TV till hösten, säger Martin Nygren, exekutiv producent på TV4.

Men trots att många verkar gilla det nya konceptet och än en gång får se sina favoritartister, menar vissa att det är tråkigt att man inte får se nya talanger tolka låtar.

Vilka deltagare är med i Så mycket bättre 2019?

De artister som kommer vara med i samtliga program är Magnus Uggla, Miss Li och rapparen Petter. I det första avsnittet medverkar Petra Marklund, Orup, Timbuktu och Jill Johnsson.

När börjar Så mycket bättre – andra sommaren?

Så mycket bättre – andra sommaren spelas in på Gotland under sommarmånaderna. Den nya säsongen har ännu inte fått något exakt startdatum, men börjar sändas hösten 2019 på TV4.


En annan serie som just är tv-snackisen som alla pratar om är Netflix-succén Störst av allt. Hanna Ardéhn spelar huvudrollen och blir häktad för mord. Ta reda på fem saker du vill veta om skådisen i videon här.

Mer:

9 sorgliga låtar du garanterat hade på din mp3 i tonåren