Mest läst

Lancelots mamma efter beskedet under Let’s Dance: ”Så stolt!”

Lancelot Hedman Graaf medverkar i Let's Dance 2019. Foto: Instagram/ linnhegdal & Instagram/ lancelothedmangraaf
Dela på Pinterest
Lancelot Hedman Graaf har många bollar i luften. Nu avslöjar hans mamma, Magdalena Graaf, vad han har sysslat med vid sidan av alla timmar i dansstudion.

Lancelot Hedman Graaf fortsätter dansa vidare i Let's Dance 2019 och har blivit en av tittarnas favoriter. Men trots att det är fullt upp med dansen har Lance ändå hunnit med andra saker utanför dansstudion. Han har nämligen övningskört för att ta körkort. 

Hans mamma Magdalena Graaf är stolt över dansinsatserna i tv-rutan, men såklart också över att han nu får köra bil. I ett blogginlägg skriver Magdalena:

"LANCE TOG KÖRKORT IDAG!!! Wihoooo så jäkla stolt över den ungen"

Att fokusera på dansen på heltid och samtidigt övningsköra innebär ett fullproppat schema – något som Lance verkar ha klarat av galant. "Starkt att ta körkortet när man är mitt i Let’s Dance!" och "Wow stort grattis Lance" skriver en annan läsare på Magdalenas blogginlägg. 

Klassfest-tema i Let's Dance 2019

Igår postade Linn Hedgal, som är Lancelots danspartner, en bild på sin Instagram med texten: "Redo för imorgon!". Ja, hur framträdandet blir på dansgolvet blir spännande att se. I Let's Dance deltävling sju får vi nämligen se ett tema som vi aldrig någonsin tidigare har sett och det är dags att gå "back to school"! 

Det blir alltså en skolresa med hela Let's Dance-gänget. Vad vi vet hittills är att Linn och Lancelot ska dansa Jitterbugg.

Foto: Instagram/ linnhegdal

Det här dansar paren i Let's Dance 2019

Thomas och Jasmine
Bugg

Kristin och Calle
Boogie Woogie

Robin och Sigrid
Charleston

Linnea och Jacob
Lindy Hop

Magdalena och Tobias
West Coast Swing

Lancelot och Linn
Jitterbugg

Swing-A-Ton 
Alla danspar

Vill du ta en titt på alla danspar för att hänga med i veckodagarna och få en update över allt som händer? Kika in i videon för att ta reda på alla dansparens Instagram-namn.