Mest läst

Halle Bailey tar rollen som Ariel i "Den lilla sjöjungfrun"

Hon tar rollen som Ariel i "Den lilla sjöjungfrun". Foto: Disney
Dela på Pinterest
Nu avslöjar Disney vem som tar rollen som prinsessan Ariel i den nya filmen Den lilla sjöjungfrun. Dessutom får vi veta vilka som spelar fisken Blunder och måsen Måsart.

För inte så länge sedan kom klassikern Dumbo ut på film och den 17 juli 2019 är det premiär för den efterlängtade Lejonkungen. Men det väntas fler nyheter! Disney gör nu en ny icke-animerad långfilm av Den lilla sjöjungfrun – och vi längtar redan tills den kommer på bio!

Som tidigare handlar filmen om sjöjungfru-prinsessan Ariel som blir förälskad i en prins på land och vi förväntar oss höra många gamla favoritlåtar såsom "Havet är djupt" och "Hela min värld".

Roller i Disney's "Den lilla sjöjungfrun" 

Det är 19-åriga sångerskan Halle Bailey som tar rollen som sjöjungfrun Ariel i den nya filmen. Hon har tidigare setts i serien Grown-ish och är med i Chloe x Halle – en musikgrupp som hon har tillsammans med systern Chloe Bailey, skriver tidningen Variety.

Jacob Tremblay kommer spela fisken Blunder och Awkwafina (Nora Lum) spelar fågeln Måsart. Variety skriver även att det pratas om att Melissa McCarthy kommer ta rollen som den elaka sjöhäxan Ursula.

Halle Bailey spelar Ariel i den nya filmen. Foto: Instagram/ disney

Då har Den lilla sjöjungfrun premiär 

Premiärdatumet är ännu inte satt, men inspelningen av filmen väntas starta tidigt nästa år, 2020.  

Halle Bailey tillsammans med sin syster. Foto: Stella Pictures

Behöver du tips på bra filmer för filmkvällen där hemma? I videon nedan tipsar vi om över 60 olika filmer som är sorgliga och perfekt att gråta till. 

Mer:

Trailern till Orange Is The New Black – då sänds säsong 7 på Netflix