Mest läst

5 Disney-filmer som har premiär 2020

5 Disney-filmer som har premiär 2020. Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Är du ett stort fan av Disney-filmer? Då borde du spana in denna artikel. Här listar vi fem filmer som har premiär 2020 – som du inte får missa!

Jungle Cruise 

Inspirerad av Disneylands egna åkattraktion Jungle Cruise tas tittaren i denna film iväg på ett riktigt äventyr. I filmen får du följa en forskare (Emily Blunt), hennes lillebror (Jack Whitehall) och en sjökapten (Dwayne Johnson) som åker i en flodbåt längs med en djungel i jakten på att hitta ett magiskt träd. I djungeln finns både farliga djur, reptiler och övernaturliga krafter. 

Biopremiär: 22 juli 2020.

The King's Man

The King's Man ger tittaren både fart, spänning och äventyr och handlar om hur en man kämpar mot klockan för att hinna stoppa några av världens värsta tyranner från att utplåna jordens befolkning. The King's man är den tredje filmen i "Kingsman"-serien som i sin tur är baserad på serietidningen Kingsman.

Biopremiär: 18 september 2020.

The Personal History of David Copperfield

Ännu en Charles Dickens-klassiker har blivit filmatiserad och denna gång med huvudkaraktären David Copperfield. I dramakomedin tas tittaren tillbaka till 1800-talet i viktorianska England där David Copperfield lever. Genom filmen får tittaren se Copperfields uppväxt från barnsben till vuxen.

Biopremiär: Preliminärt datum är den 21 augusti 2020.

Eternals

I år kommer alla Marvel-fantaster att bli extra glada då flera filmer kommer att ha biopremiär. Förutom Black Widow (biopremiär 29 april) kommer superhjälte-filmen Eternals som är baserad på Marvel Comics tidningsserie med samma namn. Förvänta dig drama, action och äventyr när du får följa de odödliga varelserna som format jordens historia och civilisationer. Dessutom spelas huvudrollen av ingen mindre än Angelina Jolie. Kit Harrington är även med!

Biopremiär: Preliminärt datum är den 6 november 2020.

The New Mutants

 

Förutom Eternals kommer även en annan Marvel-film att ha biopremiär i år, nämligen The New Mutants. I filmen får du följa fem unga mutanter som hålls fångna på en hemlig anläggning där de måste kämpa för att rädda sig själva. I rollerna ser vi Maisie Williams och Charlie Heaton som spelar mutanter. Förvänta dig en film som innehåller både sci-fi, action och skräck!

Biopremiär8 april 2020.

Pssst... Du har väl inte missat att Disney kommer att släppa en ny filmatisering av Cruella De Vil? Kika in videon nedan för att se mer om när barndomsklassikern bland annat har premiär.

Mer:

Filmer med biopremiär vintern och våren 2020

Filmer med biopremiär våren och sommaren 2020 i Sverige