Mest läst

6 roliga poddar som kommer få dig att tänka på annat – i coronatider

Sex roliga poddar att lyssna på hemma. Foto: Foto: Davuja/Shutterstock.com
Dela på Pinterest
Gillar du poddar och vill lyssna på något roligt när du är hemma under coronatiden? Här har vi listat sex tips på poddar som garanterat kommer få dig att skratta och le!

Det är snart dags för påskhelg och långledigt. Dessutom är vi många som isolerar oss hemma i och med coronaviruset. Vad passar då inte bättre än att stoppa i ett par hörlurar i öronen och skratta till en härlig podcast för en stund. Här är sex roliga poddar som kommer få dig att tänka på annat!

1. Skäringer & Mannheimer

Komikerna Mia Skäringer och Anna Mannheimer pratar om allt och alla i deras rappa och roliga podcast "Skäringer & Mannheimer". Förutom mycket igenkänningar och girl-power historier, är det både roliga och brutalt ärliga. 

Foto: Cecilia Stenborg

2. Låt oss 

I den nystartade podden "Låt oss" med nöjesprofilerna Olivia Gateau och Julia Victor, får vi en glimt in i deras liv samtidigt som de varje avsnitt bjuder in en gäst. Det lovas skratt, härliga samtal och intima diskussioner. En riktig feelgood-podd med andra ord!

Foto: Creedcast/Låt oss

3. HanaPee's otroliga podcast

Bloggaren och programledaren Hanna "HanaPee" Persson träffar varje vecka sin bästis Martin Huss i podden "HanaPee's otroliga podcast". Förutom att bjuda på massa roligt skratt, hobbyfilosiferar de även kring livet på ett väldigt kul och trivsamt sätt. 

Foto: HanaPee

4. Ärligt Talat

Om du gillar riktigt tjejsnack utan något som helst filter kommer du älska podden "Ärligt Talat" med Emilia Rengifo och Alexandra Pajovic. Här diskuteras killar, kärlek, livet och en hel del pinsamma och roliga händelser som kommer få dig att skratta högt!

Foto: Acast/Ärligt Talat

5. Tom och Petter

Humorduon Tom & Petter pratar i podcasten med samma namn om allt mellan himmel och jord. Att de har humorn nära sig hörs tydligt i podcasten och du kommer garanterat känna igen dig i några av alla de historier de berättar om. 

Foto: Petter Egnefors

6. Frågar åt en kompis 

I podden "Frågar åt en kompis" med Keyyo och Hampus, diskuteras allt från de mest bisarra funderingarna till vanliga vardagliga frågor och allt göms bakom ursäkten "Jag frågar åt en kompis". I denna podd kommer du både få dig en funderare men också skratta högt då både ironi och satir blandas hejvilt. 

Foto: RadioPlay/Frågar åt en kompis

Vi är många som i år kommer att fira påsken hemma istället för att resa bort på grund av coronaviruset. Därför har vi listat sex saker du kan göra hemma under påskhelgen! Se mer i videon nedan.

Mer:

Bra och läskiga poddar på svenska – 10 tips