Allt du vill veta om Kourtney Kardashian och Travis Barker – Hur träffades dem?

Kourtney Kardashian och Travis Barker har känt varandra i flera år. - Foto: STELLA Pictures.
Dela på Pinterest
Det har diskuterats en hel del om Kourtney Kardashians och Travis Barkers relation senaste tiden – hur träffades paret egentligen? Här är allt du vill veta!

Det har tisslats och tasslats en hel del om romansen mellan influensern och entreprenören Kourtney Kardashian, 42 och Blink-182-trummisen Travis Barker, 46 – för hur träffades paret egentligen? Läs nedan! 

Kourtney Kardashian och Travis Barker – vänner i flera år

Enligt E news ska Kourtney Kardashian och Travis Barker har varit nära vänner och känt varandra i flera år eftersom att de har bott i samma område. Bland annat ska de även ha setts ute på restauranger och besökt kyrkan tillsammans redan 2018. Dessutom har Travis medverkat i Kardashian familjens program "Keeping up with the Kardashian" ett flertal gånger. 

– Det har varit väldigt diskret. De passar väldigt bra ihop, och hela Kourtneys familj älskar redan Travis. De har varit grannar och goda vänner under flera år, berättade källan i slutet av januari enligt sajten.

Källan menar också att på grund av deras vänskapsrelation var det aldrig någon som misstänkte att det fanns något mer. 

Travis Barker – tidigare crush på Kim Kardashian

I en intervju i US Magazine berättar Travis Barker om att han var intresserad av en annan syster i familjen – nämligen Kim Kardashian, 41. Där ska han bland annat sagt att han hade en crush på Kim. 

– Kim var ögongodis! Jag älskar kurviga tjejer, säger han till US Magazine. 

Men det ändrade sig relativt snabbt och istället fick Travis Barker upp ögonen för Kourtney Kardashian. 

Kourtney Kardashian och Travis Barker publicerade bilder på Instagram

Aningarna om en romans började ta sin fart efter att Kourtney Kardashian publicerade en bild där hon håller en tatuerad hand. Varav tatueringarna stämmer överens med Travis Barkers.

Dessutom lade även Travis upp en bild på sin Instagram Story och där han taggade Kourtney. 

Kourtney Kardashian och Travis Barker gifte sig i Las Vegas

Under förra veckan rapporterade TMZ att paret även ska ha gift sig i Las Vegas i kapellet “One Love Wedding Chapel”, några timmar efter att Travis Barker uppträtt på Grammy-galan.

Läs mer:

Kim Kardashian samlar 00-talets modellelit – i Skims sommarkollektion