Mest läst

Här är nakenbilden på Måneskin – som hela världen dreglar över

Måneskin är rockbandet som är på allas läppar!. Foto: Stefano Ronchini / IPA / SplashNews.com / STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Måneskin tog världen med storm under Eurovision Song Contest 2021 – och kultmagasinet Dazed publicerade en minst sagt "explicit" bild på rockbandet.

Det italienska rockbandet Måneskin slog igenom under minst sagt explosionsartade stormer under Eurovision Song Contest 2021. Plötsligt såg hela Europa på medan de fullständigt ägde scenen med sina sexiga, utmanande moves, sin hetlevrade leadguitar och sin ikoniska sångare Damiano David

Så föddes Måneskin – och därför har de ett danskt bandnamn

Måneskin betyder månsken på danska och kommer från den grymma basisten Victoria De Angelis som är halvdansk. Bandet skapades i Rom redan 2015. Ett par år senare stod de som tvåa i Italiens version av X Factor. Därefter släppte de sitt debutalbum Il Ballo Della Vita som blev en succé i hemlandet.

Utmanar könsnormer

Deras senaste album Teatro D'Ira: Vol I släpptes i mars 2021. Genom hela albumet rusar ett viktigt budskap: att vägra rätta sig efter normerna. "I Wanna Be Your Slave" är den största hiten från skivan och handlar om att utmana könsnormerna. Och det är inte bara i musiken som de tänjer på gränserna – bandet har gjort sig kända för sitt scenspråk och kläderna de uppträder i. Det glammiga, utmanande och sexiga motivet i deras framtoning har skapat enorma svallvågor i sociala medier, och till Dazed säger Damiano David själv i en intervju:

 – Vi hoppas att vi kan inspirera folk till att klä sig, och bete sig, på det sätt de själva vill i deras vardagliga liv. 

Nog om det! Var är nakenbilden på Måneskin som alla snackar om?

Okej, ni kan inte vänta längre. Här är den – boom!

Mer:

Zara Larssons inkomst – här avslöjas stjärnans jättelön