Snygga träningskläder 2021 – till våren och sommaren

Svårt att hitta riktigt snygga träningskläder? Vi listar allt du behöver för att maxa träningen i vår och i sommar. - Foto: Bildkälla: Logan Weaver/Unsplash.com
Dela på Pinterest
Var hittar man de snyggaste träningskläderna till våren och sommaren? Var hittar man billiga träningskläder och hur ska man egentligen tvätta sina träningskläder? Få svar på alla dina frågor här!

I denna artikel förekommer det kommersiella länkar

Visst vill man väl ha en extra boost när man kommer ur vinterdvalan och det är dags att börja röra på sig igen? Ett riktigt bra tips för att boosta dig själv kan vara att uppdatera träningsgarderoben, med plaggen som tar din träning till nästa nivå. Här listar vi tolv riktigt snygga träningsplagg som finns i butik just nu!

Träningskläder: Träningstights från ICANIWILL

ICANIWILL, eller ICIW som det också förkortas är ett populärt märke på träningskläder. Kanske främst för att de är så snygga och samtidigt riktigt grym kvalitet. Spana in dessa bästsäljande träningstights till exempel. De sitter garanterat som en smäck. Endast 699 kronor här.

Träningskläder: Träningstopp från ICANIWILL

Snygg långärmad träningstopp med ombre-effek som definitivt gör träningen mycket roligaret. Finns även i en härlig blå färg. Den blir din för 399 kronor.

Träningskläder: Träningsjacka

Under tidiga vårmorgnar kan det fortfarande vara riktigt kallt ute. Investera i en varm och snygg träningsjacka. Den här kommer från H&M. Köp den här för 299 kronor.

Träningskläder: Sköna träningsstrumpor från ICANIWILL

Sköna träningsstrumpot som är särskilt framtagma för just träning är något många inte tänker på, men ack så viktigt det är. Särskilt om du löper mycket. Då kan ett par strumpor göra all skillnad i världen. Shoppa ett 3-pack för 159 kronor här.

Träningskläder: Tränings-bh high support

För den som behöver en sport-bh med riktigt bra support rekommenderar vi denna goding som finns att köpa hos Gymgrossisten. Du hittar den här.

Träningskläder: Träningskjol från Casall

Varför inte gå mot strömmen i sommar och satsa på en träningskjol? Den här snygga varianten kommer från Casalls populära Padel-kollektion och finns i flera snygga färger. Finns att köpa här för 799 kronor.

Träningskläder: Korta cykelbyxor

När sommaren är som allra varmast är det skönt med träningskläder som visar mycket hud. Spana in dessa snygga cykelbyxor i kort, så kallad hot pants-modell, från H&M. Klicka hem dem för bara 99 kronor.

Träningskläder: Keps i trendig färg

Sommarens trendfärg nummer ett - orange! Få undan håret och slipp solen i ögonen under träningspasset med denna snygga keps. Finns att köpa för 129 kronor här.

Träningskläder: Tunn vindjacka

Under blåsiga dagar kan det vara skönt med en tunnare vindjacka, eller löparjacka. Vi gillar denna variant i härlig blå färg. Här får du just nu 50 procent rabatt.

Träningskläder: Träningslinne ICANIWILL

Ett snyggt träningslinne är nästan grunden i en trendig träningsgarderob. Detta snygga linne kommer från ICANIWILL och har en riktigt snygg detalj i ryggen. Finns att köpa här hos Gymgrossisten.

Träningskläder: Seamless sport-bh ICANIWILL

För den som inte riktigt kräver lika högt support är en seamless sport-bh riktigt skönt att bära under träningspasset. Denna sport-bh kommer från ICANIWILL och finns att köpa hos Gymgrossisten. Endast 329 kronor här.

Träningskläder: Dubblerade träningsshorts

Är du mer av en klassisk sportfåne? Då är dessa dubblerade träningsshorts helt i din stil. Klicka hem dem här redan nu.

Var köper man bäst träningskläder online?

Det finns många butiker online som har riktigt bra utbud på träningskläder. Här tipsar vi om våra favoriter.

Gymgrossisten – Gymgrossisten är en butik som specialiserar sig på träning. Både nybörjaren och den erfarne tränaren hittar allt från träningskläder till vikter och proteinpulver här. På sajten kan du även navigera dig till Gymgrossistens outlet.

Casall – Casall är ett riktigt populärt varumärke som gör snygga träningskläder och träningstillbehör av riktigt bra kvalitet. 

Var köper man billiga träningskläder online?

Åhléns – Hos Åhléns hittar du träningskläder för både dam och herr från prisvärda varumärken och lite lyxigare varumärken. 

H&M – H&M har ett förvånansvärt bra utbud av sportkläder som håller en riktigt bra standard trots de låga priserna.

Afound – Afound är en rabattsajt som har billiga träningskläder från massor av kända märken. Här hittar du med andra ord träningskläder med upp till så mycket som 80 procent rabatt.

Hur tvättar man träningskläder?

Ja, hur tvättar man egentligen sina träningskläder? Det är såklart viktigt att följa tvättråden som står på tvättlappen inuti dina träningskläder. Det finns dock några allmänna tips som kan vara bra att ha i bakhuvudet när du tvättar dina träningskläder. 

  1. Undvik sköljmedel när du tvättar träningskläder. Det kan göra att plagget förlorar sin andningsförmåga och att funktionsmaterialet förlorar flera av sina egenskaper, såsom stretch. 
  2. Använd ett milt tvättmedel.
  3. Tvätta  syntetmaterial i lägre temperaturer än bomull.
  4. För att få bort svettlukt kan ett bad i vatten med vitvinsvinäger eller ättika få dina träningskläder att lukta fräscht igen.
  5. Tvätta din träningsväska och träningsskor så ofta som möjligt.


Bildkälla: Logan Weaver/Unsplash.com

Mer:

Veckans köp: Bästa prylarna för att träna hemma under corona

Bästa träningsklockan för dig – här är våra favoriter

Från vardagsrum till gym — 10 tips till hemmagymmet!