Mest läst

7 träningsredskap som alla borde ha hemma

Träningsredskap att ha hemma – 7 grymma tips. Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Oavsett om du älskar eller hatar att träna bör du spana in dessa tips. Modette listar sju grymma träningsredskap att ha hemma.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar. 

Ibland orkar man inte ta sig till gymmet eller gå ut på en löprunda, vid sådana tillfällen kan det var skönt att ha ett bekvämt alternativ som inte innebär att man måste lämna hemmet. Spana in träningsredskap som gör hemmaträningen lite roligare. 

Träningsredskap för att träna hemma

1. Casall Yoga-matta Position

En smidig och enkel yogamatta är väldigt bra att ha hemma. Mattan har ett bra grepp och ger viss stötdämpning så att hemmaträningen blir mer bekväm. Spana in yogamattan här!

2. Bala Bangle Ankle & Wrist Weights

Detta är ett väldigt smidigt träningsredskap att ha hemma. Två vikter som du kan bära på handlederna eller runt vristerna för att få extra motstånd i rörelserna. Klicka hem vikterna härifrån.

3. AB Roller, Black Casall Sports

Ett klassiskt träningsredskap som passar perfekt att ha hemma. Den kanske inte ser mycket ut för världen men den tränar både bålen och armarna på ett sjukt effektivt sätt. Klicka hem den härifrån!

4. Casall Classic Kettlebell


Utmana dig själv med en kettlebell. Med detta träningsredskap kan du träna funktionellt hemma i vardagsrummet och göra allt från knäböj till marklyft. Klicka hem den härifrån!

5. Bala Exercise/Resistance Bands - Pack of 5

Ett av de smidigaste träningsredskapen att ha hemma är gummibanden då de tar minimalt med plats. Klicka hem detta set med fem olika band här!

6. Fitbit Luxe, Soft Gold/White

Håll koll på hälsan med ett aktivitetsarmband. Klicka hem det härifrån.

7. Casall Tube roll Bamboo Natural

Ett träningsredskap som ökar rörligheten och minskar risken för skador – kan det bli bättre? Med detta träningsredskap kan du mjuka upp ömma punkter hemifrån. Spana in den här!

Vad ska jag ha för träningsredskap hemma?

När du köper träningsredskap för att ha hemma kan det vara bra att köpa lite mindre redskap som inte tar för stor plats. Köp också träningsredskap som du kan använda till flera olika muskelgrupper så att du inte köper på dig massa träningsredskap som står och samlar damm. 

Brukar du träna crossfit? Då ska du kanske köpa en kettlebell. Tränar du pilates? Då kanske du ska satsa på en bättre yogamatta. Utgå från vad tycker om och köp träningsredskap därefter.

Artikelbild: Pexels/ Marta Wave och Mentatdgt

Läs mer:

Träna i färg – 8 färgglada träningsset

Snygga träningskläder 2021 – till våren och sommaren