Mest läst

Yandeh Sallah – allt du vill veta om Annie i Skitsamma

Yandeh Sallah har varit med i Eagles och nu i serien "Skitsamma". Foto: Magnus Liam Karlsson /SVT
Dela på Pinterest
4 juni har den nya serien “Skitsamma” premiär på Discovery+. En av huvudrollerna spelas av Yandeh Sallah som spelar Annie i serien. Men vem är hon egentligen? Modette har svaret!

Yandeh Sallahs spelar Annie i “Skitsamma”

Yandeh Sallah spelar en av huvudkaraktärerna kallad Annie i den nya serien “Skitsamma” som Nour El Refai har regisserat. 

Serien börjar med att Annie återvänder till Stockholm efter tre år i Mexico och flyttar in med sin bror och hans vänner i ett kollektivt. Tittarna får sedan följa kompisgänget när de försöker navigera sig genom vuxenlivet tillsammans. Serien handlar med andra ord om kärlek, sex, vänskap och fest!

Yandeh Sallah – Amie i Eagles

Kanske känner du igen Yandeh Sallah Yandeh sedan tidigare? Inte så konstigt! Skådespelartalangen debuterade faktiskt i Eagles 2019. Serien är en webbaserad ungdomsserie på SVT-play som handlar om fyra ungdomars liv i en småstad. Där får vi bland annat följa Yandeh Sallah som spelar den skönsjungande Amie Samuelsson Condé. 

Kärlek, drömmar, svek och hockey och tonårsdrama har gjort serien till en stor tittarsuccé. Serien Eagles har haft cirka 1,5 miljoner tittare per avsnitt. Under 2021 spelas seriens fjärde och sista säsong in i Oskarshamn.  

Här kan du se premiärdatum för säsong 3 och 4.

Yandeh Sallahs andra roller

Yandeh Sallah är en van skådespelare, förutom en av huvudrollerna i serien “Skitsamma” och i serien “Eagles” har Yandeh Sallah även haft en av huvudrollerna i kortfilmen “Fuck you” från 2018. 

Fun fact om Yandeh Sallah

Det kommer bli spännande att följa Yandeh Sallah och se vilken hennes nästa succéroll blir. Till dess har vi samlat lite roliga fakta!

Ålder

Yandeh Sallah är född 1998 och är 23 år gammal idag.

Instagram

Yandeh Sallah har ett stort Instagramkonto som heter @bebimelanin. Där får följarna ta del av kreativa bilder, politiska budskap samt bli inspirerad av hennes otroliga klädstil!

Förhållande

Ja, det verkar inte som att skådisen är singel! Yandeh Sallah har ett förhållande sedan tre år tillbaka. 

Artikelbild: Magnus Liam Karlsson /SVT

Mer: 

Fakta om Adrian Öjvindsson – som spelar Ludvig i Eagles

Allt om Edvard Olsson – hockeykillen Elias i Eagles