Mest läst

Allt du vill veta om Julia Franzén – årets Bachelorette 2021

Julia Franzén är årets efterlängtade Bachelorette 2021. Foto: Robert Jadenfeldt / TV4
Dela på Pinterest
Julia Franzén tog Sverige med storm i Robinson 2020. Nu är hon här för att hitta kärleken – här är 5 saker du kanske inte visste om årets Bachelorette.

Äntligen kommer TV4 efterlängtade "damernas" Bachelor. Bachelorette 2021 drar igång 15 november. Men vad vet du egentligen om Sveriges första bachelorette? Här är 5 saker du inte visste om Julia Franzén, 31.

Läs också: Här är killarna som söker kärleken i Bachelorette 2021

1. Julia Franzén var med i Robinson 2020

Känner du igen henne sen tidigare? Då är det inte så konstigt. Julia Franzén var nämligen en av deltagarna i Robinson 2020 – där hon tog sig hela vägen till final. Sjunde platsen hamnade hon på, men hon vann svenska folkets hjärta och gjorde succé i tv-rutan som en mycket karismatisk karaktär. Därför är vi övertygade om att hon kommer göra lika stor succé även i Bachelorette 2021!

2. Årets bachelorette har dejtat Bingo Rimér

Spekulationerna gick varma på Instagram när Julia Franzén syntes på foton tillsammans med fotografen Bingo Rimér i Marbella, skriver Nyheter24. Att de dejtade verkar inte längre vara en hemlighet, men Julia Franzén kommer ut en erfarenhet rikare och är redo att hitta den äkta kärleken i årets Bachelorette 2021.

3. Julia Franzén dömdes för bokföringsbrott

Julia Franzén är definitivt en framgångsrik tjej med många bollar i luften. Bland annat är hon personlig tränare – och livsstilscoach eller "lifecoach". Hon har också varit modell. Men hon har också haft motgångar i livet, bland annat en dom i Alingsås tingsrätt för bokföringsbrott enligt Hänt

 – Det känns som så långt borta, typ som att förklara något man gjorde på studentresan till Ayia Napa när jag var 18 år. Jag fick böta 6 000 med motiveringen att jag varit oaktsam, alltså rent slarvig och okunnig, inget medvetet. That's it, säger Julia Franzén i en intervju till Hänt.

4. Julia Franzéns bästa dumpningsteknik

I Hellenius hörna special får Julia Franzén frågan om hur det är att dumpa killarna i Bachelorette om hon jämför det med hur hon skulle göra det "IRL". Julia medger då att det är svårt att dumpa en kille i Bachelorette, eftersom man måste vara så tydlig med en anledning.

– Jag brukar alltid ghosta, jag brukar låta det rinna ut i sanden! skrattar hon i Hellenius hörna special.

5. Så heter Julia Franzén på Instagram

Julia går att följa på Instagram, även om den för tillfället är stängd. Där heter hon juliafranzen.se!