Mest läst

TV4 öppnar ansökningarna – till Bachelor 2022

Känner du någon som borde söka till Bachelor 2022?. Foto: Foto: Linus Bokhesius / TV4 / Unsplash
Dela på Pinterest
Det går inte att tävla i kärlek – men det går att vinna någons hjärta. TV4 öppnar upp ansökningarna för Bachelor 2022 – och Modette vet var du kan ansöka.

Vi har ju knappt hunnit sluka hela den dramaspäckade säsongen av svenska Bachelor 2021 – förrän TV4 öppnar upp för ansökningarna till nästa års säsong av Bachelor 2021. 

TV4 skriver själva i pressreleasen:

"Vi letar efter en drömkille med hjärtat på rätt ställe, som verkligen är redo att hitta sitt livs kärlek. Helt enkelt killen som har allt, utom den sista pusselbiten. Och var kan chanserna att hitta sin pusselbit vara bättre än på magiska dejter i solen - med lika magiska tjejer?"

Bachelor 2022 kommer spelas in våren 2022 och om vi får gissa kommer det bli en minst lika kärleksfylld säsong som reckordpopulära Bachelor 2021 – som vann tittarnas kärlek och har slagit många tittarsiffror.

Läs också: Årets Bachelorette 2021 – Allt du vill veta om Julia Franzén

Blir det två bachelors i Bachelor 2022?

Ja, TV4 har gått ut med att det blir två bachelors även denna säsong. Varför lägga ner ett så lyckat koncept? Hur många tjejer det blir totalt sett återstår dock att se – Modette kommer självklart hålla koll på när det är dags att söka till killarna, om det är någon som faller dig lite extra i smaken. 

Här kan du söka till Bachelor 2022

Så vässa pennan om du är den där killen som TV4 söker till det populära programmet. Ansöka gör du HÄR!