Mest läst

Emily in Paris säsong 2: Tjuvtitta på trailern här

Emily in Paris får en säsong 2. Foto: STELLA Pictures / Splash News
Dela på Pinterest
Et voilà! Det blir en säsong 2 av Emily in Paris – och Modette har både trailern, datumen och allt du behöver ha koll på inför säsongspremiären på Netflix.

Emily in Paris är den amerikansk-franska Netflixsuccén om en amerikansk tjej som gör karriär i Paris. Serien är skapad av Darren Star som bland annat står bakom succéserier som Beverly Hills och Melrose Place.

Emily in Paris blev Netflix mest streamade komediserie

Blev du också hooked på amerikanska Emily som flyttade till Paris för att göra karriär i Europa? Serien om den unga, ambitiösa och målinriktade Emily – med ett Instagramkonto med samma namn – tog många av oss med storm på Netflix för ett par år sedan. Faktum är att det var Netflix mest streamade komediserie 2020!

Söker karriär och kärlek i Paris

Emily in Paris tar dig med på en färgstark, rolig och kärlekskrank karriärresa till Paris – där ingen verkar prata engelska och där amerikanska Emily ständigt får be om ursäkt för sitt amerikanska ursprung. I den elitistiska modevärlden får stångas mot en konservativ, fransk traditionsbunden modeindustri, men lyckas med sitt nyskapande fånga nya vänner och kollegor. För den som vill ha romantik finns det givetvis utrymme även för det, även i Emily in Paris säsong 2.

Var har de spelat in Emily in Paris?

Det mesta av Emily in Paris säsong 2 (men även första) är inspelat i Paris – men också i S:t Tropez. Tyvärr satte pandemin stopp för att sätta igång inspelningen av säsong 2 av den populära serien, men nu har man alltså lyckats spela in den och har lanserat premiärdatum för säsongen!

När går det att se säsong 2 på Netflix?

Premiärdatum för säsong 2 av Emily in Paris är 22 december, och kommer gå att streama på Netflix. 

Vem spelar Emily?

Emily spelas av Lily Collins som också har varit med och producerat serien.

Okej, nu vill vi se trailern!

D'accord – här är trailern som du kan tjuvkika på Emily in Paris säsong 2 på:

Blir ni också sugna på att flytta till Paris? Mais oui...!

Mer: 

Allt du vill veta om Julia Franzén – årets Bachelorette 2021