Mest läst

Stjärnskottet Charlotte Free pryder Forever21s nya lookbook

Dela på Pinterest
NYHET. Modellen som på senare tid florerat på alla världens tumblr, för att inte glömma några av de största modehusen, är nu Forever21's nya ansikte.

Med sitt signaturrosa hår och sin sockersöta men samtidigt punkiga utstrålning lyfter Charlotte Free upp Forever21:s lookbook. Hon är det nya ansiktet utåt för klädkedjan och i den nya vårkampanjen personifierar hon det färgglada och ungdomliga i Forever 21:s kläder och man vill inget annat än att ha kläderna hon bär.

Stjärnskottet Charlotte Free har bara under det senaste året jobbat med tidningar som Vogue, Dazed & Confused, Wonderland och klädmärken som Chanel och Topshop. Hon gick snabbt från att vara det udda kortet till säsongens IT-girl. Hennes rosa hår har förstärkt hennes identitet som modell och alla vill ha henne trots hennes "korta" längd på 173 cm. Hennes personliga stil är flickaktig blandad med en nypa punk. Starka färger är något som Charlotte Free alltid att förknippas med och hennes stora blåa ögon lämnar alltid ett starkt intryck.