Erik Rapps nya favoritsmycken

1 av 5
Klicka vidare för att få veta var Anna och Nicole hittar sina smycken. - Foto: Free Spirit Shaking Soul
2 av 5
På Eriks Instagram visar han upp ett av smyckena från Free Spirit Shaking Soul. - Foto: Instagram/Erik Rapp
3 av 5
Patronerna har designerduon själva plockat på en skjutbana i Jämtland. - Foto: Free Spirit Shaking Soul
4 av 5
Här syns det populära hippie-hårbandet. - Foto: Christine Johanson
5 av 5
Anna och Nicole - Foto: Christine Johanson
Dela på Pinterest
Snabbt har designerduon etablerat sig i Sverige och nu börjar deras smycken synas bland kända ansikten och artister.

Free Spirit Shaking Soul startades av Anna Karlin, 26 och Nicole Modigh, 24 i slutet av oktober 2012. De båda kompisarna satsade stenhårt, sa upp sina jobb och började arbeta med märket på heltid. I dag bärs deras smycken av bland andra succéduon First Aid Kit vilket designerna är otroligt glada över.

 I deras handgjorda design syns tydligt inspiration från naturen och allt är gjort av återvunnet material. Smyckena får en unik look och de använder trä, ben, sten och fjädrar. 


Designern Anna menar att med miljövänliga produkter kan de öka medvetenheten. Idén om en hållbar planet förkroppsligar och inspirerar varje bit. 

- Våra unika handgjorda smycken är för den öppensinnade och drömmande individen som värdesätter medvetenhet och personlig stil, säger Anna Karlin.

Erik Rapp bär deras smycken

I senaste numret av tidningen QX bar Idol-deltagaren Erik Rapp ett fjädersmycke signerat Free Spirit Shaking Soul. Även på Svenska Hjältar-galan hade Erik på sig deras smycken. 


De strävar efter att skapa smycken som återspeglar individens personliga stil, och vill att deras grundtanke om en hållbar planet skall finnas som en själ och inspirera i varje smycke.

- När vi inte är i vår studio står vi troligen på våran snowboard, är djupt inne i skogen, högt uppe på en bergstopp eller längst fram på en konsert, säger designern.