20 bästa webshopparna för dig som gillar budget

Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Gillar du budget lika mycket som vi gör? Kolla hit! Vi har listat de absolut bästa sajterna där du hittar grym shopping som inte kostar skjortan.

1. FREE PEOPLE

Är du en bohemfantast precis som vi? Då måste du kolla in Free Peoples webshop med bohemiska och romantiska plagg.

2. ASOS

Asos har en en stor mängd märken och även deras eget som är en stor favorit hos oss! Du kan välja mellan ASOS, ASOS PETITE och ASOS CURVE och det finns mängder av fina saker! Det bästa av allt är att du även har hela 28 dagar på dig att returnera något om det inte skulle passa vilket gör att shoppingen känns ännu roligare och inga risker!

3. COS

Cos, en stor favorit hos oss! COS är H&Ms vuxnare version och kvalitén och kläderna känns mer "rejäla" och mycket stilrena och klassiska! Ska du ha de perfekta basplaggen är COS ett självklart val.

4. LULU'S

Är du ute efter klänningar i alla möjliga modeller, mönster och längder? Då har du hittat rätt!

5. & OTHER STORIES

Tänk H&M trend men multiplicera det med 20 så får du vad de har för utbud! Det känns stilrent, lyxigt och mycket inspirerande att gå in i deras butiker och även när man shoppar online. Ett stort plus för deras underbara assessorer som man inte får nog av. Go Stories!

6. MANGO

MANGO har en inspirerande trendkänsla och det finns alltid mycket fina kappor att shoppa loss på nu till hösten. Vi gillar deras stilrena, minimalistiska kollektioner!

7. URBAN OUTFITTERS

Om du besöker deras butiker kan du inte komma ut tomhänt, det är omöjligt, alltid lika coola och personliga kläder som smycken som skor!

8. RIVER ISLAND

River Island är berömda för en hel del samarbeten med Rihanna. Ett coolt brittiskt varumärke som har en hel del likheter med den berömda kedjan Topshop. Grymma priser och en hel del coola plagg med vissa brittiska influenser!

9. TOPSHOP

Vem älskar inte Topshop? Dom har ett stort utbud från både billiga basplagg med lite dyrare mer exklusiva plagg! Ett extra plus i kanten för 10 procent rabatt till er studenter där ute samt fri frakt, så in på hemsidan och shoppa loss!

10. FOREVER 21

Otroligt välkänd världen över och är stora just online. De har en grym blandning av plagg, skor och assessorer som du älskar till ett budgetpris. Går du in i deras butiker kommer du inte ut tomhänt, jag lovar!

11. ZARA

Zara är ett spanskt varumärke som har gjort stor succé i Sverige. De har mycket fint i olika prisklasser som verkligen passar alla. De har tre olika avdelningar, TRAFFA som är den mest ungdomliga avdelningen, BASIC som är mycket "vardagskläder" med roliga touches på samt även WOMEN som riktar sig mer till den kvinnan som gillar den mer exklusiva looken.

12. WAREHOUSE

Samma företag som skapade Oasis, men dom har lite mer "lyx" och trendkänsla. Grymt fina saker till en hyfsat billig peng!

13. NEED SUPPLY

Vill du ha skor som ingen annan har? In och kika runt på Need Supplys webshop som har mängder av roliga skor i olika modeller och färger.

14. CHOIES

Denna asiatiska sajt innehåller mängder av kläder, skor och har allting någonting nytt att erbjuda. Det är så mycket kläder och skor att det krävs ett tag för att kolla runt, så ingen stress och njut på!

14. MONKI

Är du ute efter kreativa och personliga looks, kolla in Monki. De levererar plagg med en utstickande stil som innehåller mycket mönster, ränder och prickar.. desto mer crazy, desto mer Monkistyle!

15. NELLY

En av de största onlineshopparna med en mängd olika varumärken vare sig det är skor, kläder eller assessorer. Nelly är perfekt när du behöver den perfekta klänningen eller skorna! Extra credd är att det är fri frakt och att du även kan få hem dina varor inom 48 timmar med expressleverans!

16. MISSGUIDED

En stor onlineshop med mode influerat från det "dagliga" livet som vänner, kunder, catwalk, sociala medier, gatustil och bloggare. Grymt rolig mix med bra priser!

17. WEEKDAY

Klassiska kläder med stilren touch! är du efter den perfekta bas-tishan så spana in deras hemsida direkt!

18. BEYOND RETRO

Gillar du vintage? Detta är utan tvekan den bästa vintage och second hand butiken du hittar! Finns i både England och i Sverige, in och fynda dina guldkorn redan nu!

19. OASIS

Här har du klassiska feminina plagg som sätter en fin touch på din vardagsoufit.

20. LINDEX

Lindex, superbra budgetkedja! vilket lyft de har gjort de senaste åren! Från noll inspiration till superinspiration! De har verkligen steppat upp med en grym trendkänsla och deras kollektioner blir bara bättre och bättre. Kika in höstens kommande plagg, jag lovar att du inte blir besviken. Heja Lindex!

Läs också: Här hittar du modebloggarnas favoritplagg


Av: Sofia Frisk