Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Nya tröjmärket "happitude" gör succé: "En tröja som är unik"

Dela på Pinterest
Happitude är tröjmärket som gör din outfit personlig, unik och SÅ snygg!

Är du sugen på att uppdatera din garderob med en ny, personlig tröja? Då är det här något för dig. För några veckor sedan lanserade nämligen bloggaren Josefin Dahlberg, tillsammans med Nyheter24-gruppen, tröjmärket happitude – ett tröjmärke för dig som vill sticka ut.


Josefin säger till Modette att hon ville ta tag om trenden "custom made", som blivit otroligt poppis bland unga tjejer den senaste tiden.

– Under de senaste året har saker som går att göra "custom made" blivit otroligt poppis bland unga tjejer. Mobilskal, patches på jackor och även skrivna budskap på tröjor. Vi tog ett grepp om denna trend och har gjort det möjligt för våra kunder att skapa sin egen personliga tröja. Man kan alltså själv välja vad man vill brodera på sin tröja och på så sätt skapa en tröja som är unik, säger hon.


Namnet happitude kom Josefin på själv, när hon läste fel på en reklam.

Shoppingtips
GRL PWR
Dream big
Mom to be

– Jag kom på det namnet när jag läste fel på en reklam i tunnelbanan och kände direkt "vilket bra ord, det måste jag använda till något" och efter ett tag kopplade jag ihop det med tröjmärket. "happitude" står för att ha en happy attitude, att välja att göra det man tycker är kul och att sprida positiv energi, säger hon.

Redan nu har de fått flera hundra beställningar och broderar tröjor för fullt. Och Josefin tycker man ska göra ett statement med sin tröja.

– Jag tycker man ska skriva något som man vill förmedla eller något som gör en glad. På mina tröjor har jag skrivit "Dream big, Girl Power, Fuck it, Smile". Det är också många som gör tröjor tillsammans med sina vänner vilket är superkul, att alla har samma text på sina tröjor, säger hon.

Vi gillar såklart starkt den här nya tröjan och säger grattis till Josefin är ansiktet utåt för succén. Kolla bara på bilderna nedan, hur fina?!

– Jag stylar min bäst med ett par ljusa jeans och ett par boots eller så har jag på mig den till gymmet eller yogan!


Läs Josefins blogg här.

Fakta om happitude

Designa din personliga tröja – välj färg på tröja, trådfärg, vad det ska stå på din tröja och en emoji om du vill. Skapa din tröja på happitude.se. Happitude är skapat av Nyheter24-gruppen.

Vill du veta vilka kläder du ska satsa på 2017? Här ger vi dig modetipsen inför året!

Gilla Modette på Facebook!