Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Bella Hadid i tårar under modevisningen: "Jag började bara gråta"

no title
Dela på Pinterest
NYFW är över och en visning som minst sagt drog åt sig uppmärksamhet var Prabal Gurungs – där bland annat Bella Hadid var modell.

Fashion Week har precis lämnat New York och en modevisning som verkligen blev uppmärksammad var Prabal Gurungs visning. En av modellerna som gick på visningen var Bella Hadid – som berättar att det var en helt magisk show.

Så, vad hände egentligen som var så magiskt?

Jo, allt började precis som vanligt med modeller som gick på catwalken med oversize kläder och maffiga kappor. Men sedan, när det var dags för avslutningen, hände något speciellt.

På en vanlig modevisning går modellerna ut under avslutningen med samma kläder de redan visat upp under showen, fast tillsammans. Men den här gången bytte de kläder – och gjorde ett rejält statement.

Modellerna bar nämligen t-shirts med texter som "the future is female", "our minds, our bodies, our power" och "I am an immigrant". Ett rejält statement i USA där Trump precis blivit president.

Shoppingtips
GRL PWR
Dream big
Mom to beDet blev känslomässigt under visningen då både publiken grät – och modellen Bella Hadid.

– Det var verkligen mäktigt och jag är riktigt stolt över Prabal Gurung. Det var helt otroligt. Precis när Prabal skulle gå upp på catwalken under avslutningen såg jag honom tårfylld och jag började bara gråta för att det var en så vacker och känslig visning, säger Bella Hadid till Fashionista.

Någon som däremot inte riktigt stod upp för kvinnor under fashion week var Hanna och Amanda – läs Lisa Olssons krönika om det här.


Gilla Modette på Facebook!