Mest läst

Hon hade på sig ett par "plastic boots" en hel dag – slutade i katastrof

Mode
Dela på Pinterest
Vi har sett Kylie Jenner bära de ikoniska "plastic boots" på Instagram – men hur känns de egentligen i verkligheten?

Kylie Jenner, Kim Kardashian och Rebecca Stella är några av kändisarna som har visat upp bilder där de bär de ikoniska "Plastic Boots".

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Skorna ovanför är från Nelly, och vissa älskar dem och andra hatar dem. De är ganska snygga på bild men hur känns de egentligen att bära skorna i verkligheten?

Kelsey Stiegman, redaktör på tjejsajten Seventeen.com, testade att gå i ett par en hel dag och hennes upplevelse blev inte direkt så bra som hoppats.

🍔🍔🍔

A post shared by Kelsey Stiegman (@klstieg) on

"Till skillnad från Askungen och hennes glassko, så gled inte min fot ner i bootsen på en gång. Eller andra gången. Eller tredje", skriver hon.

Man kan ju inte bära strumpor i skorna så att plasten sitter alltså direkt på huden. Så för att få på sig skon tog Kelsey på den tunnaste body buttern hon hittade, smörjde in sina fötter och sedan drog på skon.

"Efter det trodde jag att det skulle gå bra, men jag fick en rejäl överraskning. Vad den snygga bilden på Kylie Jenner inte berättar för dig är att efter några minuter ser hela skon ser ut som bilscenen från Titanic", skriver hon.


Så, efter en hel dag med skorna på sig så var fötterna blöta, svettiga och hela skon såg ut som fuktig regnskog. Inte så trevligt, alltså.


Är det detta som kallas "Instagram V.S verkligheten"?


Det här är en redaktionell artikel med länkar via vår partner Apprl.

Men det är inte bara de plastiska bootsen som har testas. Den här tjejen testade Kylie Jenners bikinis – se hennes bilder och tankar här.

Källa Seventeen