19 presenttips till din flickvän

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Det är inte alltid helt lätt att köpa present till någon du älskar. Ska du satsa på ett smycke, kläder eller något helt annat? Lugn, vi har svaret här. Vi har listat 19 perfekta presenter till flickvännen som hon garanterat kommer älska.

Börjar stressen komma ikapp inför att köpa en present till din älskling? Då har du hittat helt rätt. Vi har listat 19 saker att ge bort till din flickvän som hon kommer bli superglad för.

Det här är en redaktionell artikel med adlinks via vår partner Apprl.

1. Ge bort en vacker spetsbh

En perfekt present att ge din flickvän är fina underkläder. En spetsbh är både fin och bekväm och denna finns här i olika färger, med matchande trosor.

2. Sandaler från Flattered designade av Michaela Forni

Sandaler från Flattered designade av Michaela Forni som är to die for. De finns här i många olika färger och vissa är på rea, helt enkelt en perfekt present. 

3. Ge bort fuktkrämernas fuktkräm

En present som alltid går hem är att ge bort en riktigt grym ansiktsprodukt. Vi vill tipsa om denna fuktkräm som är perfekt nu när det fortfarande är så kallt ute. Denna från Biotherm Home Aquapower finns här.

4. Ge bort den perfekta lilla svarta

Något nästan varje tjej söker efter är den perfekta lilla svarta väskan att använda både i vardagen och på fest. Här kan du spana in denna söta väska för 249 kronor med en tassle och detaljer i silver. 

5. Armband med hjärta från Sophie by Sophie

En så fin kärleksförklaring att ge bort är ett smycke att bära varje dag. Särskilt med ett litet hjärta, dessa armband kommer från Sophie by Sophie och är ett väldigt omtyckt märke som toppar listorna.

6. Ge bort vackra koppar

Hur mysigt att ge bort vackra te eller kaffekoppar ni kan matcha? Spana in dessa här med guldig kant och de finns i olika färger och storlekar.

7. Svart festlig topp

Något som är ett säkert kort är att ge bort en snygg topp, denna är på topplistan här för 249 kronor.

8. Veganska produkter från Therese Lindgren

Influenser och youtube-profilen Therese Lindgren har nyligen släppt en hudvårdsserie "Indy Beauty" som är helt vaganska och produkterna sägs vara grymma. Spana in serum här, en ansiktsmask här och en olja här.

9. Halsband med hjärtberlock från Sophie by Sophie

Väldigt romantiskt att ge bort ett halsband med en hjärtberlock. Detta blir ditt här för 990 kronor. Finns även i silver.

10. Ge bort vårens hetaste klännings-trend 

Imponera genom att ha stenkoll på vårens hetaste klänning, alltså skjortklänningen i blåvita ränder. Den finns här och blir din för 399 kronor.

11. Passionerad parfym från Giorgio Armani 

Giorgio Armani har precis släppt en ny doft i samma serie som den populära Si. Nu finns en ny Si som heter "passione" och känns väl som den ultimata doften att ge bort?

12. Inomhusskor från Flattered av Michaela Forni

Vi måste tipsa om dessa inneskor i sammet då de är är på 50 procent rea här och verkligen så mysiga att bära hemma. Finns i flera olika färger!

13. Vacker rund ljuslykta

Ge bort en vacker ljuslykta att hänga på väggen. Denna runda liknar många designermärken och vi älskar den. Gör så mycket för rummet och här blir den din.

14. T-shirt från Levi's 

Det är alltid härligt att äga några basplagg i bättre kvalitet. Ge bort en t-shirt från Levis som kommer hålla i många år. Den kostar 249 kronor här.

15. Örhängen formande som hjärtan

En klassisk present att ge bort är smycken som är hjärtformade, men det är ju också en perfekt present. Dessa från Sophie by Sophie finns i både guld och silver och blir dina för 590 kronor här.

16. Doftpinnar från Indiska

Något som är väldigt mysigt för atmosfären i rummet är en härlig doft. Ge bort doftpinnar till din älskling, här finns dessa söta!

17. Söta spetstrosor

En present som alltid funkar är att ge bort fina underkläder. Spana in dessa i spets här som finns i olika färger.

18. En lyxigare bodylotion från Clarins

Något man inte alltid unnar sig själv är att lägga lite mer pengar på bodylotion. Men något som verkligen ger den där extra lyxiga känslan i vardagen. Spana in denna bodymilk från Clarins här.

19. Blommig kimono eller pyjamas

Ge bort en mysig kimono att starta dagen i eller klä på efter frukosten. Eller en pyjamas med söta blommor som finns här.

För fler presenter att ge bort till din flickvän så spana in här!

Det här är en redaktionell artikel med adlinks via vår partner Apprl.

Mer: 

Gilla Modette på Facebook!

Den stora guiden – 18 vackra studentklänningar under 600 kronor