Mest läst

Då släpps Linn Ahlborgs tredje kollektion med NA-KD

Dela på Pinterest
Lagom till midsommar släpper Linn Ahlborg sin tredje kollektion tillsammans med NA-KD.com.

Inom loppet av några år har den svenska Youtubestjärnan Linn Ahlborg hunnit göra sig ett namn i Sverige. Det är inte endast via Youtube som hon blivit stor utan nu har hon även börjat designa sina egna klädkollektioner. 

På ett år har hon hunnit släppa fyra stycken kollektioner varav två stycken är tillsammans med modejätten NA-KD.com. De två andra kollektionerna som 18-åringen hunnit med att göra är tillsammans med TV-profilen Rebecca Stella och hennes märke Rebecca Stella The Brand.

Linn Ahlborgs rosa omlottklänning släpps på söndag. Foto: Linn Ahlborg

Det är nu bekräftat att Linn Ahlborg kommer att släppa en tredje kollektion tillsammans med NA-KD lagom till midsommar. Kollektionen kommer lanseras nu på söndag och kan enligt NA-KD.com beskrivas som en lätt midsommardröm. Linn Ahlborg visade igår upp några plagg från kollektionen som bland annat kommer bestå av prickigt, volanger, off-shoulder, detaljer som knyt i midjan och även skor.

I kollektionen för NA-KD.com kan vi se att Linn Ahlborg designat många prickiga plagg, bland annat denna blusen. Foto: Linn Ahlborg

Plaggen som vi fått se från kollektionen ser fantastiska ut och de utstrålar sommar och romantik, en midsommardröm med andra ord. Om du inte hittat något att bära på midsommar ännu är det ett perfekt tillfälle att klicka hem några av plaggen från Linn Ahlborgs kollektion nu på söndag den 17 juni.


Ingen har väl missat att Linn Ahlborg äntligen tog studenten i fredags. Se hur hennes studentklänning såg ut i spelaren nedan.

Mer:

Här är efterlängtade bilden på Linn Ahlborgs studentklänning

Alla snackar om Linn Ahlborgs balklänning och du bara måste se den