Mest läst

Zara Larsson gör kollektion med merchandise för NA-KD

Zara Larsson släpper merchandise med NA-KD den 26:e oktober. Foto: Zara Larsson, na-kd
Dela på Pinterest
I samband med Zara Larssons release av det nya albumet "Ruin my life" så släpper hon nu en kollektion tillsammans med NA-KD.

Zara Larssons nya album "Ruin my life" släpps om två dagar, den 18:e oktober. I samband med det släpper hon även en kollektion med kläder för den stora modekedjan NA-KD.

Det har under en längre tid varit ganska tyst från den svenska popstjärnan Zara Larsson. Hennes senaste album "Soo good" släpptes den 17:e mars 2017 och vi har nu väntat i över ett år på nytt material från Zara.

Totalt så har Zara släppt fyra album. Det första albumet "Introducing" släpptes 2013, samma år släpptes även "Allow me to reintroduce myself". Ett år senare, 2014, släppte hon albumet "1" som innehöll några av de singlar hon släppt tidigare, men även en hel del nytt material.

Efter det tog popstjärnan en paus från att släppa nytt och jobbade istället för fullt med sitt stora album som hon slog igenom med 2017 "Soo good".

Nu släpper Zara Larsson egen merchandise tillsammans med NA-KD.

Efter det har fansen fått vänta och tjata om att få höra ny musik från Zara och nu på torsdag den 18:e oktober faller deras önskan äntligen in.

Men det är inte allt gottit som väntar Zaras fans. Nu är det även officiellt att hon släpper en egen kollektion med "NA-KD".

Tidigare har Zara släppt en kollektion tillsammans med H&M. Men denna kollektion som hon gör nu kommer vara full av merchandise.

Kollektionen kommer inte bara involvera hennes nya album utan om du inte får nog av låtar som "Only you" och "Lush life" så kan du kita dig ordentligt när kollektionen släpps.

Zara Larsson och Brian Whittaker i Zaras nya merch. Bild: Instagram/Zara Larsson

Den 26:e oktober släpps kollektionen med Zara Larssons merchandise online.

Släppet av både ny musik och nya kläder kommer antagligen generera i ett stort klirr i kassan för Zara – som redan idag tjänar sjukt bra med pengar. Se hur mycket Zara tjänar i videon nedanför.